Îți vine să crezi că aceste vedete au fost cuplate?

Cupidon a tras cu arcul pe bandă rulantă în lumea mondenă autohtonă, iar sub ochii noștri s-au consumat iubiri, pe care acum abia ni le mai aducem aminte.


In articol:

Protagoniștii sunt acum la casele lor, unii au copii și abia dacă se mai intersectează, când și când, cu foștii parteneri.

Delia și Matteo

Începem cu Delia (37 de ani), pentru că este pe buzele tuturor și pentru că face un cuplu superb cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Mulți bărbați au roit în jurul ei, iar dacă de relațiile cu Edi Iordănescu și cu afaceristul Florin Moldoveanu ne amintim ușor, de iubirea cu Matteo am cam uitat. Cei doi au fost împreună aproape doi ani, în perioada 2006-2008, și au fost foarte tonici și simpatici împreună. Click! i-a surprins la mare, în vremurile lor bune, în urmă cu 12 ani.

Citeste si: BODI de la "Puterea dragostei" e indragostit? Oare cui ii e dedicat mesajul lasat seara trecuta

Citeste si: Fratele lui JADOR de la "Puterea dragostei" are un umor incredibil! Razi de mori, ce i-a trecut prin cap! "Tot nebun ai ramas"

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Răzvan Fodor și Catrinel Menghia

La începutul anilor 2000, Răzvan Fodor (43 de ani) și Catrinel Menghia (33 de ani) formau un cuplu de vis, invidiat și admirat deopotrivă. Fodor era solist în trupa Kripton, iar Catrinel, o tânără de 16 ani, cu o carieră promițătoare în modelling. S-au despărțit de comun acord, după doi ani și jumătate. Acum, Răzvan este căsătorit cu Irina, care i-a dăruit și o fetiță, iar Catrinel a devenit recent mămică.

Catrinel Sandu și Lucian Viziru

În 2004, presa mondenă anunța despărțirea dintre Lucian Viziru (42 de ani) și Catrinel Sandu (42 de ani), după 5 ani de relație. La vremea aceea, Lucian prezenta "Poveștiri adevărate" la Acasă TV, iar Catrinel realiza emisiunea "Scandic Bar", la Național TV. Ambii protagoniști au acum familii frumoase, dar și moștenitori. Lucian este căsătorit cu Ema, colega lui din liceu, care i-a dăruit un băiețel, iar Catrinel are două fetițe cu fostul tenisman Gabriel Trifu, de care a divorţat însă anul trecut. Acum se iubeşte cu medicul stomatolog american Steve Schroeter.

Vezi Kanal D live

sursa: click.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate