Își mai iubește Anamaria Prodan fostul soț? Cum a răspuns impresara la întrebarea care stă pe buzele tuturor: „Este tatăl copilului meu..”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 17 apr 2024, 14:41

Își mai iubește Anamaria Prodan fostul soț? Cum a răspuns impresara la întrebarea care stă pe buzele tuturor: „Este tatăl copilului meu..”

Sursa: Facebook Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față cu privire la situația amoroasă dintre ea și fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Îl mai iubește aceasta pe antrenor?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai mulți ani, însă relația lor s-a sfârșit de mai bine de doi ani. Cu toate acestea, în acte încă figurează ca și căsătoriți.

Își mai iubește Anamaria Prodan fostul soț?

Invitată la podcast-ul moderat de Damian Drăghici, sexy impresara a vorbit despre sentimentele sale față de fostul său soț, dar și despre cum comunică aceștia.

Se pare că iubirea încă mai există, Anamaria Prodan recunoscând faptul că îl va iubi mereu pe Reghe, deoarece este tatăl copilului ei.

Citește și: Cum a fost surprinsă Anamaria Prodan de către iubitul său: „Sunt atât de mândră de tine”. Impresara și Ronald Gavril au dat frâu liber sentimentelor de Dragobete

„Da, dar o să-l iubesc toată viața.

Este cea mai frumoasă parte.. O să-l iubesc cu atât de multă putere, până o să închid ochii. N-are legătură. Este tatăl copilului meu, este omul cu care am construit un imperiu, este omul care, așa am crezut eu, că este trup și suflet pentru noi și cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu mi l-a dat este să pot să iert.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Încă mai am cumva o răutate așa care e omenească. Dacă eram perfectă, eram Dumnezeu. Dar pe urmă îmi dau seama și să știi că îi scriu înapoi: Tati, orice ai fi făcut, încearcă să te îndrepți, încearcă să găsești drumul bun pe care tu îl meriți, că tu ești un om bun în esență.

Nu știu ce simte când le citește.

De multe ori înjură și el, înjur și eu, înjură și copiii. E frustrare foarte multă, pentru că am construit ceva uriaș împreună și a dărâmat singur, singurel tot.

Citește și: Ce tunsoare neobișnuită a ales Ema Uta! Make-up artistul aduce în România trendurile de peste ocean

Astăzi, de exemplu, i-am trimis un mail, că vorbim numai pe mail.

Nu mai are voie să vorbească cu familia, nu-l mai lasă amanta,” a spus Anamaria Prodan, în timpul podcastului.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!