Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 iun 2024, 12:26

Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său

Sursa: WOWbiz

Irinel și fiica sa au plecat în vacanță și vor petrece timp împreună o săptămână. Irinuca a ajuns în România în urmă cu două zile.

Irinel Columbeanu este în al nouălea cer după ce fiica sa, Irinuca, a venit în România. Tânăra locuiește acum în America, alături de Monica și Mr. Pink. 

Unde au plecat Irinel Columbeanu și fiica sa, timp de o săptămână

Potrivit informațiilor transmise de WOWbiz, au plecat în Ardeal, mai exact în Cluj, unde vor sta timp de o săptămână. Cei doi vor sta la nașul fostului afacerist, Matei Miko. 

"Sunt un pic emoționat, dar încerc să trec peste acest moment. Sunt foarte bucuros și îi mulțumesc domnului Cassian, dar și nașului meu, Matei Miko, pentru faptul că ne oferă amândurora această posibilitate, de a fi din nou împreună. Sper să apară și Monica",  a declarat Irinel Columbeanu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Irinuca a ajuns în România în urmă cu două zile, iar cel mai fericit a fost tatăl ei, Irinel Columbeanu, care a așteptat-o în aeroport. Întâlnirea a fost una extrem de emoționantă, deoarece Irinuca nu mai venise în țară de 6 ani.

Ce va face Irinuca Columbeanu pe timpul șederii ei în România

Irinel Columbeanu a dezvăluit, de asemenea, ce planuri are pentru fiica lui, Irinuca.

Chiar dacă nu mai este financiar la fel de bogat ca altădată, fostul milionar se asigură că-i oferă fiicei lui o experiență de neuitat cât timp stă în țară.

Citește și: Irina Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl, după aproape 6 ani de absență. Unde ar putea fi cazată tânăra: "E chiar în curtea azilului"

"O săptămână va sta.

O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament",  ne-a dezvăluit Irinel Columbeanu, cu doar câteva ore înainte ca fiica lui să sosească, conform WOWbiz.