VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 iun 2024, 12:27

Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățisat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Sursa: WOWbiz

Irinel Columbeanu și-a așteptat vineri seară fiica la aeroport. Irinuca a venit în România, iar tatăl ei a luat-o în brațe, imediat cum a ieșit de la terminalul sosiri.

După ce în 2018 s-a mutat în America împreună cu mama ei, Irinuca a revenit în România pentru prima dată. Alegerea de a trăi peste ocean a fost motivată de perspectivele promițătoare din SUA. Adolescentei nu i-a fost ușor să-și părăsească tatăl în vârstă, dar situația financiară precară a acestuia nu îi mai putea oferi un trai decent.

De cealaltă parte, Monica, mama ei, împreună cu partenerul său, Mr.

Pink, duceau o viață lipsită de griji în America, ceea ce a făcut decizia mai ușoară pentru tânără.

Irinel și Irina Columbeanu, întâlnire emoționantă la aeroport

Pentru Irinel Columbeanu, cea mai mare lipsă din viața sa în ultima perioadă a fost distanța care îl separa de fiica sa. Însă, așteptarea a luat sfârșit vineri noaptea, când Irina a ajuns în țară. Ea a aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală în jurul miezului nopții, iar revederea cu tatăl său a fost extrem de emoționantă, moment pe care reporterii WOWbiz.ro l-au imortalizat.

@wowbiz.ro Momentul emotionant al reintalnirii lui Irinel Columbeanu cu fiica lui, Irina, pe Aeroportul Otopeni! IMAGINI EXCLUSIVE #kanald #kanaldromania #kanald2 #wownews #wowbiz #irinelcolumbeanu #columbeanu #irinacolumbeanu #irinuca #monicacolumbeanu ♬ sunet original- WOWbiz.ro

Citește și: Irina Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl, după aproape 6 ani de absență. Unde ar putea fi cazată tânăra: "E chiar în curtea azilului"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emoțiile și bucuria au fost evidente pe chipurile celor doi. Au fost lacrimi de bucurie, îmbrățișări și sărutări. Irinel, care în 2018 își petrecuse la aeroport o adolescentă timidă, și-a întâmpinat acum fiica devenită o tânără superbă, matură, elegantă și delicată.

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical în ultimul an

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat drastic în ultimul an, iar revenirea Irinei în România este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase momente pentru fostul afacerist.

El și-a dorit enorm să-și revadă Vineri seară, așteptarea a luat sfârșit, și Irinel a avut ocazia să-și strângă fiica în brațe.

Citește și: Vila lui Irinel Columbeanu ar fi fost incendiată intenționat! Detaliile care au ieșit la iveală: „De la ce a luat foc, de la o instalație? Era imposibil..”

„Sunt un pic emoționat, dar sper să trec peste acest moment și să apară.

Abia aștept să o strâng în brațe,” spunea Irinel Columbeanu, în timp ce o aștepta nerăbdător pe fiica sa. 

Irinuca a aterizat în România în jurul miezului nopții.