VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 iun 2024, 12:27

Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățisat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Sursa: WOWbiz

Irinel Columbeanu și-a așteptat vineri seară fiica la aeroport. Irinuca a venit în România, iar tatăl ei a luat-o în brațe, imediat cum a ieșit de la terminalul sosiri.

După ce în 2018 s-a mutat în America împreună cu mama ei, Irinuca a revenit în România pentru prima dată. Alegerea de a trăi peste ocean a fost motivată de perspectivele promițătoare din SUA. Adolescentei nu i-a fost ușor să-și părăsească tatăl în vârstă, dar situația financiară precară a acestuia nu îi mai putea oferi un trai decent.

De cealaltă parte, Monica, mama ei, împreună cu partenerul său, Mr.

Pink, duceau o viață lipsită de griji în America, ceea ce a făcut decizia mai ușoară pentru tânără.

Irinel și Irina Columbeanu, întâlnire emoționantă la aeroport

Pentru Irinel Columbeanu, cea mai mare lipsă din viața sa în ultima perioadă a fost distanța care îl separa de fiica sa. Însă, așteptarea a luat sfârșit vineri noaptea, când Irina a ajuns în țară. Ea a aterizat pe Aeroportul Otopeni din Capitală în jurul miezului nopții, iar revederea cu tatăl său a fost extrem de emoționantă, moment pe care reporterii WOWbiz.ro l-au imortalizat.

@wowbiz.ro Momentul emotionant al reintalnirii lui Irinel Columbeanu cu fiica lui, Irina, pe Aeroportul Otopeni! IMAGINI EXCLUSIVE #kanald #kanaldromania #kanald2 #wownews #wowbiz #irinelcolumbeanu #columbeanu #irinacolumbeanu #irinuca #monicacolumbeanu ♬ sunet original- WOWbiz.ro

Citește și: Irina Columbeanu vine în România să-și viziteze tatăl, după aproape 6 ani de absență. Unde ar putea fi cazată tânăra: "E chiar în curtea azilului"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Emoțiile și bucuria au fost evidente pe chipurile celor doi. Au fost lacrimi de bucurie, îmbrățișări și sărutări. Irinel, care în 2018 își petrecuse la aeroport o adolescentă timidă, și-a întâmpinat acum fiica devenită o tânără superbă, matură, elegantă și delicată.

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical în ultimul an

Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat drastic în ultimul an, iar revenirea Irinei în România este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase momente pentru fostul afacerist.

El și-a dorit enorm să-și revadă Vineri seară, așteptarea a luat sfârșit, și Irinel a avut ocazia să-și strângă fiica în brațe.

Citește și: Vila lui Irinel Columbeanu ar fi fost incendiată intenționat! Detaliile care au ieșit la iveală: „De la ce a luat foc, de la o instalație? Era imposibil..”

„Sunt un pic emoționat, dar sper să trec peste acest moment și să apară.

Abia aștept să o strâng în brațe,” spunea Irinel Columbeanu, în timp ce o aștepta nerăbdător pe fiica sa. 

Irinuca a aterizat în România în jurul miezului nopții.

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.