Irina, Stefana si Marisa, propuse pentru eliminare! Iata cine este cea care a parasit competitia „Bravo, ai stil!”

In Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil!” Stefana a fost eliminata din competitive, ca urmare a numarului mic de voturi, atat din partea juratilor, cat si a telespectatorilor.

Surpriza din aceasta Gala a fost premiera din acest sezon: Marisa s-a aflat in postura de a fi eliminata, ca urmare a nominalizarilor din partea contracandidatelor sale. Cu ochii in lacrimi, fata se simtea nedreptatita de decizia luata de colegele sale de platou de a o elimina.

Alaturi de Stefana, la duel s-au aflat Irina si Marisa, insa cea din urma a fost salvata de voturile primite din partea fanilor, cu 38,8 procente, clasandu-se pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

In ceea ce priveste jurizarea din platou, pe primul loc s-a pozitionat Andreea, cu 17 puncte, urmata la un punct distanta de Adela, cu  16 puncte. Ultima concurenta clasata in ceea ce priveste voturile juratilor a fost Irina, cu 6 puncte obtinute. Puteti vedea momentul eliminarii aici.

Nu ratati emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 16:30, si in fiecare sambata, de la ora 22:00, numai la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate