Irina Schrotter, din lumina reflectoarelor, direct in biroul procurorilor DIICOT

Cunoscuta creatoare de moda, Irina Schrotter, trebuie sa dea cu subsemnatul intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de un milion de euro.

Din lumina reflectoarelor, in biroul procurorilor DIICOT! Inaintea Irinei Schortter, la DIICOT a ajuns sotul acesteia, anchetat in acelasi dosar! Zaharia Schrotter a petrecut astazi mai multe ore in biroul procurorilor DIICOT, dar sustine ca nu e invinuit: „Nu, nu mi se aduce nicio acuzatie, sunteti intr-o confuzie. Este o reclamatie, cu totul altceva!”.

Zaharia Schrotter nu a vrut sa dea prea multe detalii despre dosarul in care este implicata familia sa. Si, totusi, procurorii au citat-o pe Irina Schrotter, iar ea trebuie sa se prezinte saptamana viitoare la Parchet. Procurorii DIICOT sustin ca familia Schrotter, alaturi de alti oameni de afaceri din Iasi ar fi vandut materiale de constructii la preturi supraevaluate.

Banii obtinuti ar fi fost transferati la firme din strainatate, pentru a li se ascunde urma… Inaintea Irinei Schrotter, o alta creatoare de moda a stat de vorba cu procurorii DIICOT. Adina Buzatu a fost audiata astazi pentru a doua oara. Este implicata tot intr-un dosar de evaziune fiscala. In acest caz, procurorii spun ca Adina Buzatu nu ar fi platit taxe pentru hainele comercializate in diferite magazine.

Citeste si: Băsescu aruncă BOMBA: Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru? - capital.ro

##VIDEO122848##

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies