Irina Petrea: “Am avut privilegiul sa intalnesc doua familii minunate“

Irina Petrea: “Am avut privilegiul sa intalnesc doua familii minunate“

Irina Petrea va asteapta la o noua confruntare intre doua familii pline de bune intentii, care isi etaleaza metodele de educare a copiilor sub ochii vigilenti ai pedagogului emisiunii “Cei 7 ani de acasa”

Protagonistii editiei de astazi, 6 mai,  ai emisiunii “Cei 7 ani de acasa“ sunt familia Popescu  Manea, din Bucuresti, si familia Strebeli din Baia Mare.  Spiritele se incing destul de repede in casa, fie atunci cand discutiile pornesc de la o banala ciorba de perisoare, fie de la supravegherea celor mici .  Irina Petrea va provoca cele doua familii la o serie de incercari care vor scoate la iveala posibile greseli in educatie sau, dimpotriva, buna crestere. 

 

Cine sunt familiile concurente

Roland Strebeli  (34 de ani) si Ioana Strebeli (27 de ani) din Baia Mare au doua fetite frumoase, Maya (3 ani) si Timeea (1 an). Roland este un familist convins, iar Ioana o femeie foarte comunicativa , gospodina si mereu in cautarea confortului maxim pentru copiii cuplului.  

 

Dan Manea (37 de ani) si Emanuela Manea (33 de ani) din Bucuresti  au o fetita,  Victoria ( 3 ani si 5 luni), isteata si curioasa . Emanuela este asistent social si pune foarte mare accent pe educatia  Victoriei, pe jocurile creative , iar micuta se dovedeste a fi extrem de activa.

 "Am avut privilegiul sa intalnesc doua familii minunate. Cred ca daca 90 la suta din parinti ar fi ca acestia, lumea ar fi un loc mai bun!", a concluzionat Irina Petrea referitor la concurentii acestei emisii. Plini de bune intentii si de dragostea pentru copiii lor, si cei mai buni dintre parinti  pot gresi insa in educatia de zi cu zi a micutilor.

 

Ce erori va taxa Irina Petrea si care este familia castigatoare a acestei editii veti putea afla duminica, 6 mai, de la ora 22.00, urmarind “Cei 7 ani de acasa”, la Kanal D.   

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate