Irina Loghin, mesajul care i-a îngrijorat pe fani: „Mă trezesc plângând”

,

Irina Loghin a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj care i-a îngrijorat pe fani. Versurile scrise sunt chiar triste.


In articol:

Irina Loghin este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară.

Artista este admirată de milioane de români care îi apreciază melodiile, iar ea publică zilnic videoclipuri de-alea ei și verusuri din cântece. Recent Irina Loghin a publicat pe pagina ei un videoclip în care apare alături de Irinuca Loghin cântând „Zi și noapte m-am rugat”.

Citeste si: De ce unele perechi de ZODII se ceartă tot timpul. Raspunsul este uimitor

Citeste si: "Am suferit ingrozitor de cand a murit nasa. Catalin a gresit enorm!" Mariana Moculescu este devastata

Artista a scris și câteva versuri care i-au îngrijorat pe unii dintre fanii ei. „Anii zboară rând pe rând, /Și-nu zori mă trezesc plângând/ Și-am un singur dor in gând/ Că știu că îmbătrânesc/ Și-ntr-o zi te părăsesc/ Veșnic nu o să trăiesc”, ascris Irina Loghin pe Facebook.

Vezi cele mai hot stiri kanal d

Irina Loghin a împlinit 80 de ani

Pe data de 19 februarie Irina Loghin a împlinit vârsta de 80 de ani. „ Este o zi extraordinară, sunt cu cei mai buni și apropiați prieteni pe care îi am și întotdeauna am zis că este bine să ai simțul să descoperi frumusețea care mă înconjoară.

Sper să fie și mai frumoși! Așa se mai întâlnim toți, suntem nelipsiți la fiecare dintre noi și aici este energia pe carte o așteptăm și de la Dumnezeu și unii de la alții. În primul rând, m-au surprins cu prezența. Lăsând la o parte frumoasele cadouri, prezența lor pentru mine este cea mai bună energie. Amintiri sunt așa de multe, foarte multe amintiri... fiecare întâlnire este o prezență bună și mă încarcă cu energie de fiecare dată.
Noi glumim, râdem, vorbim... asta ne ține, să uităm de necazuri de griji și ne rugăm la Dumnezeu să fim sănătoși. Îmi doresc nepoței și sănătate”,
a declarat Irina Loghin la TV.

Vezi kanal d live

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carmen Negoiță și Olga Verbițchi încheie lista concurentelor care intră în lupta pentru Cea mai stilată vedetă din România!

FOTO - Descoperire epocală în orașul antic scufundat din Egipt: obiecte din secolul al IV-lea î.e. n. păstrate impecabil

Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

5 lucruri complet inedite despre Disneyland

Impresionant! Ce a hotărât să facă bărbatul care are 15 copii cu două surori

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies