IREAL. Vine apocalipsa? Personalul unei gradini zoologice, in STARE DE SOC cand a descoperit ca un mascul cangur a ramas insarcinat

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:16

Haos intr-o gradina zoologica din Siberia! Angajatii au descoperit cu surprindere ca un mascul cangur a adus pe lume un pui.

Un cangur etichetat de personal calificat drept mascul a ramas insarcinat, daca putem spune asa. Angajatii au descoperit cu surprindere ca respectivul cangur dezvoltase marsupiu, iar in interiorul lui se afla deja un pui de dimensiuni foarte mici.

Fiti pe pace! Nu vine sfarsitul lumii, iar barbatii nu vor ajunge sa dea nastere la copii. Medicii veterinari au fost pacaliti de trasaturile aparte ale cangurului si l-au etichetat gresit drept mascul.

Animalul fusese transferat de la o alta gradina zoologica ca si mascul, iar cel mai probabil, angajatii din Siberia i-au facut un control superficial.

Pana la urma s-a dovedit ca e femela, iar puiul va ramane in marsupiu sapte luni de acum inainte, pana va fi pregatit sa infrunte lumea. Sergey Pisarev, directorul gradinii zooligice din Siberia a declarat pentru BBC ca personalul se gandeste la un alt nume pentru femela cangur deoarece aceasta avea un nume cu rezonanta masculina.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!