IREAL: S-a dus la spital cu DURERI de BURTA! Medicii au avut un SOC cand au vazut ce are INAUNTRU

Author: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 aug 2021, 03:50

Un barbat din India, de profesie om de afaceri, s-a prezentat la spital acuzand dureri de burta, greata, varsaturi.

Barbatul i-a rugat pe medici sa-l ajute cu un medicament pentru calmarea durerilor, declarandu-le ca a inghitit un capac de sticla din disperare ca s-a certat cu sotia.

Cum doctorii l-au anuntat ca nu pot prescrie un medicament fara a face investigatiile necesare, afaceristul a fost nevoit sa-si faca o radiografie. Numai ca surpriza! Rezultatul radiografiei i-a socat de-a dreptul pe medici. Barbatul avea in stomac lingouri de aur.In urma operatiei s-a stabilit ca acestea cantareau 400 gr. Tot in timpul operatiei doctorii au chemat si politia pentru a se ocupa mai departe de investigatie. Potrivit BBC, aurul a fost confiscat. Se pare ca afaceristul a recurs la acest gest pentru a ascunde aurul de vamesi, fiind implicat intr-o retea de trafic de metale pretioase.

Noi avem, insa, o curiozitate! Ati recurge la un asemenea gest daca cineva v-ar promite bani si prosperitate?

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!