IREAL - Aceasta femeie are 52 de ani! GALERIE FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 18:25

Rita Rusic, celebru producator de filme in Italia, care cocheteaz a si cu muzica, modelingul si actoria, ea arata incredibil in ciuda varstei demne de o bunicuta.

Chiar daca pare greu de crezut femeia din imaginile de mai jos are 52 de ani si arata mai bine decat mare parte din tinerele din ziua de astazi. Femeia arata de-a dreptul incredibil atat de bine nu ai ce sa-i reprosezi, daca tinere in varsta de 20 de ani au urme de celulita, Rita nu are nici urma de asa ceva, ca sa nu mai mentionam abdomenul tonifiat.


Cu siguranta diva a recurs la cateva retusuri si nu ne referim la cele in Photoshop, ci la cateva interventii chirurgicale, insa toate acestea au fost facute cu masura, iar rezultatul este demn de lauda. Mai poti vedea o galerie foto impresionanta cu Rita Rusic, asa ca enjoy.

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”