ÎPS Teodosie a dezvăluit care este cel mai pare păcat pe care oamenii îl fac când merg la mare. Cum trebuie să ne comportăm la plajă

,
ÎPS Teodosie a dezvăluit care este  cel mai pare păcat pe care oamenii îl fac când merg la mare.
Cum trebuie sa ne comportam la mare?

ÎPS Teodosie spune că trebuie să avem grijă cum ne comportăm când mergem la plajă și când facem păcate, fără să ne dăm seama.

Sezonul estival este în toi, iar gândul tuturor este la mare și la plajele nisipi.Statul la plajă este una dintre activitățile ideale pe timpul verii.

ÎPS Teodosei atrage atenția că trebuie să fim cu băgare de seamă când mergem la plajă și să nu păcătuim.

ÎPS Teodosie, cel mai mare păcat pe care oamenii îl pot face la plajă

ÎPS Teodosie spune că cel mai mare păcat este să mergi la plajă cu copiii și să te dezbraci complet în fața lor. Este o rușine, după cum a precizat Arhiepiscopul Tomisului. Acesta a mai precizat că la mare se merge în familie.

ÎPS Teodosie a dezvăluit care este  cel mai pare păcat pe care oamenii îl fac când merg la mare.
Pacate pe care oamenii le fac la plaja

”Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinței, sigur că este păcat, că am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care se duc la mare și se duc total dezbrăcați cu tot cu copii. Mi se pare o rușine de neacceptat, a

spus ÎPS Teodosie. 

Pentru a evita păcatele trebuie să mergi la mare alături de familie, să nu privești unde nu trebuie, să fii de bună credință și să nu deviezi cu nimic de la moralitate.

Citeste si: ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, reacție dură referitoare la înmormântarea pacienților cu COVID: „Măsuri lipsite de orice logică și orice...”

ÎPS Teodosie: dacă mergi la mare pentru sănătate, nu e păcat

Arhiepiscopul Tomisului este de părere că mersul la mare este bun pentru sănătate, dar este foarte important scopul pentru care oamenii aleg să-și petreacă timpul liber pe litoral.

ÎPS Teodosie a dezvăluit care este  cel mai pare păcat pe care oamenii îl fac când merg la mare.
ÎPS Teodosie, despre pacatele pe care oamenii le fac la mare

”Dacă mergi cu bună cuviință pentru sănătate nu este păcat, este tratament. Sigur, trebuie să meargă omul cu bună cuviință, să-și țină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine, să meargă în familie, să nu meargă să privească unde nu trebuie. Și atunci nu-i păcat. Dacă nu deviezi cu nimic de la moralitate, este foarte sănătos și bine să mergi la mare ”, a mai spus ÎPS Teodosie.

Înalt Prea Sfințitul Teodosie este cunoscut pentru spiritul său liber de a-și expune păreile pe diferite subiecte. De-a lungul timpului ÎPS a stârnit controverse în urma declarațiilor pe care le-a făcut.

Citeste si: ÎPS Teodosie refuză transformarea bisericilor în centre de vaccinare: "Biserica nu este anexa instituţiilor sanitare"

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

De ce nu este de acord ÎPS Teodosie să le recomande credincioșilor să se vaccineze? Explicațiile Arhiepiscopului Tomisului: „Noi nu suntem medici ca să...”

Topul sărăciei: Eurostat anunță că România, Bulgaria și Ungaria plătesc cele mai mici salarii

De ce nu este de acord ÎPS Teodosie să le recomande credincioșilor să se vaccineze? Explicațiile Arhiepiscopului Tomisului: „Noi nu suntem medici ca să...”

De ce spunem „Hristos a Înviat!”? Ce înseamnă salutul pe care credincioșii îl rostesc de Paște și cât timp se folosește

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies