Ionuț a fost provocat să uite pentru un moment că a trecut printr-o despărțire, în timp ce Bianca nu trebuie să se mai gândească la Alin. Ce și-au spus cei doi concurenți în camera roșie: ”Le-am simțit și le-am îmbrățișat cumva”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 ian 2023, 19:12

Ionuț a fost provocat să uite pentru un moment că a trecut printr-o despărțire

Sursa: Captură KANAL D

Bianca și Ionuț au fost supuși la un experiment. Cei doi concurenți trebuie să se comporte ca și cum și-ar dori să formeze un cuplu pe viitor.

Bianca și Ionuț au primit o provocare inedită din partea staff-ului, care îi va pune pe jar pe concurenții din Casa Iubirii, mai ales pe Larisa, care stă ca pe ghimpi pentru că nu știe ce discuție au cei doi în camera roșie.

Bianca și Ionuț au fost supuși la un experiment. Cum a decurs totul

Bianca și Ionuț au primit cameră roșie, spre surprinderea tuturor, staff-ul le-a pregătit o provocare de zile mari.

Cei doi au acceptat experimentul și au fost de acord cu propunerea staff-ului de a uita pentru un moment de relațiile lor și să se comporte ca și cum abia acum se cunosc. 

Bianca a decis să-l uite pe Alin pentru un moment, timp în care Ionuț a decis să uite că a trecut printr-o despărțire recent și astfel și-au dat o șansă să se cunoască mai bine.

Cei doi nu au voie să spună nimănui despre discuția pe care au avut-o în camera roșie, astfel, Larisa va fi nevoită să ”fiarbă” o perioadă.

Citește și: Lovitură dură pentru Larisa! Ionuț a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Oare se va înfiripă ceva intre cei doi? Aflați marți, într-o nou ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Bianca: Eu am observat că noi avem alte lucruri în comun.

Ionuț:Cum ar fi?

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Bianca: Gândirea despre o relație, chestii care vin de la sine, același tip de gelozie, adică în aceleași situații, avem mai multe chestii în comun.

Ionuț: Ideea este că te-am înțeles.

Ionuț recunoaște că s-a regăsit în scenele de gelozie ale Biancăi: ”Le-am simțit și le-am îmbrățișat cumva”.

Citește și: Emanuel, atac subtil la adresa foștilor iubiți Larisa și Ionuț! „Erați cei care transmiteați cea mai mare iubire! Așa părea!” Larisa își pierde cumpătul! Iată ce discuție aprigă s-a iscat în Casa iubirii!

Bianca și Ionuț sunt mai sinceri ca niciodată și au vorbit despre tot ce s-a întâmplat în casa în tot acest timp și rezonează foarte bine unul cu celălalt. 

Ce face și cum arată Leonard Doroftei, după ce a plecat să muncească  în Canada. Campionul de box locuieșteîn străinătate

De asemenea, Ionuț a mai precizat că Bianca și Larisa ar merita să se lupte pentru marele premiu, mai ales că a mai rămas foarte puțin timp până la Marea Finală.

 

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!