Ionuț a ales să rămână în următorul sezon al emisiunii ,,Casa Iubirii”. Fosta lui iubită l-a încurajat să participe în sezonul 2 al emisiunii

Author: Bianca Vidoi

Ionuț este un concurent cunoscut și apreciat de admiratorii primului sezon al emisiunii ,,Casa Iubirii”, iar acesta a ales să mai rămână și în sezonul al doilea.

Ionuț a reușit să dezvolte o relație în

cadrul emisiunii, însă spre finalul emisiunii, aceasta s-a sfârșit, însă Larisa l-a încurajat să participe și în următorul sezon al emisiunii ,,Casa Iubirii”.

Citește și: Finala “Casa iubirii” de duminică, pe primul loc și în audiențe, și în inimile telespectatorilor

Ionuț rămâne în ,,Casa Iubirii”

Ionuț Alexandru Stoica este un cunoscut concurent al primului sezon ,,Casa Iubirii”, iar acesta a

luat decizia de a își încerca norocul în dragoste și în al doilea sezon, decizie în care a primit încurajările fostei sale iubite, dar și a colegilor.

Larisa l-a susținut pe Ionuț în timp ce lua această decizie dificilă, spunându-I că este o șansă la care nu poate să dea cu piciorul, o șansă în care să își găsească cu adevărat fericire și sufletul pereche, chiar dacă în cazul relației lor lucrurile nu

au mers. Aceasta i-a spus că mereu îl va susține și că speră să fie fericit.

,,Să vă spun sincer, am fost convins și de Larisa. Nu știu, a fost o doză de nebunie, mi-o asum, văd ce se va întâmpla. Nu pot să mă acomodez, nu pot să-mi scot anumite persoane din suflet, o să plec acasă și o să văd ce va fi”, a anunțat acesta în cadrul emisiunii ,,Casa Iubirii”.

Citește și: Ziua Îndrăgostiților 2023: Valentine's Day vs. Dragobete. Tradiții și obiceiuri

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Cine este Ionuț Alexandru Stoica

Ionuț Alexandru Stoica este unul dintre cei 14 concurenți ai emisiunii ,,Casa Iubirii”, acesta fiind concurent și în primul sezon al reality show-ului. Ionuț are 28 de ani, este din București și vrea să își continue căutarea sufletului pereche, chiar dacă nu a avut atât de mult noroc în primul sezon ale emisiunii.

Acesta se caracterizează ca fiind vorbăreț, impulsiv, fiindu-i teamă de situațiile ce l-ar putea pune într-o lumină nefavorabilă. Ionuț a avut curajul să spună că se îndrăgostește rapid, dar își poate pierde interesul la fel de rapid dacă persoana nu este cea potrivită.

Concurentul își dorește ca în sezonul doi al emisiunii ,,Casa Iubirii” să găsească o fată misterioasă, interesantă și intrigantă, care să îi fure inima.

Citește și: Cine sunt concurenții care vor participa în sezonul 2 „Casa Iubirii”. Primele imagini! Îi cunoașteți pe toți luni, 16 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, doar pe Kanal D

Sezonul 2 al emisiunii ,,Casa Iubirii” a început

A început sezonul 2 al emisiunii ,,Casa Iubirii”, premiera acestuia având loc la data de 16 ianuarie, atunci când 14 concurenți au intrat în casă cu scopul de a își găsi jumătatea.

Cine este Andreea, tânăra din Italia care a dispărut acum un an de zile. Românca este de negăsit

Printre cele 7 fete și 7 băieți se numără și câțiva concurenți al primului sezon al emisiunii, ce nu au reușit să găsească persoana potrivită pentru ei, mai exact Bianca, Natalia, Radu și Ionuț. Cei patru concurenți au decis să nu se oprească din căutarea sufletului pereche.

Vă puteți urmări persoanele preferate din cadrul emisiunii ,,Casa Iubirii” în același interval ca și în primul sezon, de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00.

Citește și: Berk face eforturi mari pentru a o recuceri pe Aybike. Vezi online live episodul 37 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO