Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”, duminica aceasta, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”. Ion si Oltin sunt extrem de pregatiti si lupta pentru a castiga cat mai multe premii, pentru o familie, cu doi copii, aflata in dificultate.

Echipata ca pentru un meci de tenis, Ana-Maria le “serveste” concurentilor domeniile pe care concurentii trebuie sa le ghiceasca in cadrul concursului, nu inainte, insa de a-I spune colegului ei, Bursucu, de ce s-a echipat asa.

            “Chiar vreau sa fac si eu performanta in tenis, pentru ca am vazut ca se poate”, marturiseste simpatica prezentatoare.

Situatiile amuzante sunt nelipsite din aceasta editie “Roata Norocului”, astfel ca, la un moment dat, Bursucu, “exasperat” ca Ion Oncescu ii ajuta pe ceilalti concurenti, contrar regulamentului de joc, face schimb de locuri cu acesta si incearca sa intre in pielea invitatului sau.

<Ii ajuti, si nu este corect! Daca tu vei spune continuu ce scrie acolo, si nu este randul tau, (…) tu pierzi tot daca ii ajuti!>, il “apostrofeaza” Bursucu pe Oncescu. 

Pedepsele, nelipsite din concurs, sunt adaptate tematicii editiei, “Tenis”, iar momentele comice vor face deliciul celor prezenti.

Cum se vor descurca Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu la “Roata Norocului”, aflati in editia de astazi, de la ora 20:00, intr-o noua editie “Roata Norocului”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate