Ion Iliescu are un fiu secret, care o duce regeste. Unde lucreaza si cat incaseaza Mihai Sion

,

Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş la Amabasada României din Manila. Cine e Mihai Sion?


In articol:

Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş în calitate de însărcinat cu afaceri, după cum reiese din declaraţia de avere a lui Mihai Bujor Sion. Acesta este fiul unui activist din ilegalitate al Partidului Comunist Roman, mort într-un accident de avion la începutul anilor '70, care a fost crescut de Ion Iliescu, fostul preşedinte al ţării, scrie stirilekanald.ro.

Ion Iliescu are un fiu secret, care o duce regeste. Cine e Mihai Sion

"După moartea tovarăşului său de la PCR, deşi nu l-a înfiat cu acte, Ion Iliescu i-a fost tutore şi mentor tânărului Sion, rămas orfan - de fapt - de ambii părinţi, iî avionul prăbuşit între Sibiu şi Caransebeş murind şi mama lui”, scria Cotidianul despre Sion. "Ion Iliescu i-a călăuzit paşii lui Mihai Bujor Sion si in cariera profesionala. Dupa instalarea ca presedinte al Romaniei, Ion Iliescu l-a luat la Palatul Cotroceni pe „fiul” sau adoptiv, numindu-l la inceput in functia de sef al Cancelariei Prezidentiale si ulterior in cea de consilier prezidential pe probleme economice”, mai scria ziarul.

Ion Iliescu are un fiu secret, care o duce regeste. Unde lucreaza si cat incaseaza Mihai Sion

Ulterior, Sion a început o carieră în cadrul Ministerului de Externe, fiind consul în Thailanda, Dubai şi Los Angeles. În prezent, Sion este însărcinat cu afaceri la Ambasada României din Manila, în Filipine, calitate în care si-a depus ultima declaratie de avere. Din document reiese că Sion detine un teren de 3,6 hectare la Snagov, cumpărat în 2004, şi un BMW achiziţionat în 2011. "Fiul vitreg” al lui Iliescu are un cont în care se află 1,1 milioane de lei, adica aproximativ 225.000 de euro. Ca angajat al Ministerului Afacerilor Externe, Sion a încasat 70.899 de dolari (5.908 dolari pe lună), plus indemnizaţii în valoare de 14.500 de lei.

Mihai Sion a mai fost consul în Thailanda, Dubai şi Los Angeles

Ion Iliescu nu a avut și e foarte probabil să nu aibă de acum încolo copii. Dar…După ce, în decembrie 1974, familia Bujor Sion a murit într-un accident de avion, Ion Iliescu a decis că are un copil. Niciodată legalizat, dar mereu protejat. Mihai Bujor Sion este numele acestei progenituri neacceptate, dar promovate constant după 1989. Fiu al amicilor săi care au dispărut în 1974, ambii, în același accident de avion, MBJ a fost discret împins în funcții de către Ion Iliescu. În lumea acelor vremi, MBJ trecea drept fiul adoptiv al lui Ion Iliescu. Nu era, în acte, dar, oricum, îl ajuta în viață. După 1990, nimeni nu știa cum, de ce și unde să scape de acești copii greu încercați, ai căror părinți au murit în accidente aviatice convenabile regimului. Ion Iliescu a știut, totuși, deși nu cred că a știut tot. Așa se face că Mihai Bujor Sion a devenit diplomat de carieră. Nimic rău în asta. Dar… De mulți, foarte mulți ani, Mihai Bujor Sion o arde pe post de ambasador, deși nu are numirea necesară. E simplu. Pentru a fi numit ambasador într-o țară, orice țară, e nevoie să treci prin comisii parlamentare. Or, dacă nu ești ambasador, ci doar însărcinat cu afaceri, locțiitor de ambasador, e OK.”, s-a scris în Caţavencii despre Sion.

sursa: stirilekanald.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo. Vremea pe 7 zile: temperaturi anormale pentru aceasta perioada

Raed Arafat face anunțul așteptat de toți românii: Când scăpăm de mască

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Horoscop 4 noiembrie 2019. Zodia care azi are mari probleme in dragoste

Rugăciune puternică. Ruga către Iisus Hristos, de rostit la începutul săptămânii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies