Rugăciune puternică. Ruga către Iisus Hristos, de rostit la începutul săptămânii

,
Rugăciune puternică. Ruga către Iisus Hristos, de rostit la începutul săptămânii
Iisus Hristos

Rugăciune puternică pe care este recomandat să o rostești la începutul săptămânii. Te apără de rele, te scapa de povara sufletească și te ajută să treci cu bine peste provocări.


In articol:

 

Rugăciune puternică. Ruga către Iisus Hristos, de rostit la începutul săptămânii

"Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilinţă recunosc şi mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeieşti.

Deci, astăzi, că este luni şi începutul săptămânii, mă rog cu umilinţă îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie şi fără de voie, şi-mi ajută să pun început bun şi să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfânta Ta Răstignire!

Citeste si: Parintele Arsenie Boca va fi canonizat. Ce spune Patriarhia romana

Citeste si: Rugăciune vindecare boală. Rugă puternică pentru sănătate

Citeste si: Rugăciunea zilei de joi. Iartă păcatele și te eliberează de povara sufletească

O, Doamne, astăzi Îţi dau sufletul şi trupul meu şi voinţa mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta. Pedepseşte-mă, Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viaţă. Şi iartă pe cei vii şi pe cei răposaţi, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, şi pe toți ne învredniceşte de mărirea Ta în Rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfinţii Tăi Îngeri, către care zic: O, cereştilor ajutători şi păzitori ai oamenilor, vouă mă închin şi vă mulţumesc pentru ajutorul şi conducerea ce ne-o daţi în toate zilele nouă, nevrednicilor şi păcătoşilor. Scutiţi-mă de vrăjmaşii cei văzuţi şi nevăzuţi, ca să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu!

Rugăciune puternică. Ruga către Iisus Hristos, de rostit la începutul săptămânii
femeie rugaciune

Citeste si: Rugăciunea de vineri. Te scapă de necazuri

Citeste si: Rugăciune puternică, la vreme de ispită! Te ajută să pui stăpânire dorințelor păcătoase

Citeste si: Rugăciune vindecare boală. Rugă puternică pentru sănătate

Învredniciţi-mă să vă văd la moartea mea, stând în jurul meu şi să duceţi sufletul meu în cer, ca să se închine măririi Feţei lui Dumnezeu, iar vouă să vă mulţumesc acolo, pentru purtarea de grijă ce aţi avut pentru mine şi binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci. Amin.", este rugăciune puternică închinată lui Iisus Hristos.

 

Citește și:

Curs valutar BNR, luni 21 septembrie 2020: Euro, aproape de maximul istoric!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, parteneriat “bomba” in imperiul Argun

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 21 septembrie - Prima parte - VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru George, dar va dansa cu un alt băiat. Care...

Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 20 septembrie. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 20 septembrie - A doua parte - VIDEO. George a dezvăluit de ce nu a rezistat relația lui cu Mona: "Nu am...


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies