Iohannis a semnat! E lege acum! Ce se întâmplă în România de astăzi

,
Iohannis a semnat! E lege acum! Ce se întâmplă în România de astăzi

Iohannis a promulgat legea

[Sursa foto: Facebook]

Este o zi mare pentru România. Astăzi, Klaus Iohannis a anunțat că a semnat mai multe decrete și a semnat legea care dă startul PNRR-ului în țara noastră.


In articol:

Ziua de astăzi, 30 septembrie, s-a dovedit foarte importantă pentru români. Klaus Iohannis a semnat legea care dă startul PNRR-ului în România.

Klaus Iohannis a promulgat legea

Președintele României a semnat, astăzi, 30 septembrie, decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.

155/2020 privind unele măsuri elaborate Planului Național de Relansare și Reziliență necesar în România pentru accesarea de fonduri externe rambursabile și nerambursabile în cadrul Mecanismului de Redresare și Reziliență.

Iohannis a semnat! E lege acum! Ce se întâmplă în România de astăzi

Iohannis a promulgat legea de funcționare a PNRR

[Sursa foto: Facebook]

Acest Plan Național de Redresare și Reziliență a primit undă verde de la Comisia Europeană, iar tot ce mai trebuia făcut era promulgarea legii de către președinte. Astăzi, românii au primit vestea pe care o așteptau de atâta amar de timp, Klaus Iohannis a semnat decretul care dă startul PNRR-ului în țara noastră.

Citeste si: Klaus Iohannis, apel către toți părinții! Ce spune președintele despre condițiile în care noul an școlar va începe

Iohannis a semnat! E lege acum! Ce se întâmplă în România de astăzi

Este o zi mare pentru romani

[Sursa foto: Facebook]

Românii sunt foarte rezervați în ceea ce privește acest plan și nu au încredere în informațiile furnizate de autorități. Președintele a fost întrebat în nenumărate rânduri dacă situația politică de la București ar putea afecta implementarea PNRR, iar acesta a declarat că nu există un risc politic pentru implementarea Planului Național de Redresare și Reziliență.

Iohannis este optimist și spune că lucrurile vor evolua bine.

Nici premierul Florin Cîțu nu crede că ar putea exista vreun impediment în ceea ce privește implementarea PNRR-ului în România, pentru că acest proiect a fost analizat atent și au fost stabilite toate detaliile.

Președintele spune despre PNRR că este un proiect „care ne oferă, pe lângă finanţarea acţiunilor de redresare economică, resursele pentru a implementa investiţii şi reforme structurale esenţiale pentru dezvoltarea ţării noastre pe termen mediu şi lung”.

Citeste si: Florin Cîțu anunță creșteri de pensii, salarii și alocații, după ce a câștigat președinția PNL. Când au loc majorările

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Florin Cîțu anunță creșteri de pensii, salarii și alocații, după ce a câștigat președinția PNL. Când au loc majorările

Vladimir Putin i-a cerut lui Joe Biden garanţii că NATO nu se va extinde spre est

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Președintele Klaus Iohannis, adevărul despre situația din România: „Pandemia nu s-a încheiat!”

Klaus Iohannis, despre gestionarea răspândirii variantei Delta. Ce urmează în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies