Ioana Tufaru si-a botezat fiul! Imagini in exclusivitate de la intregul eveniment! Iata unde au organizat Ioana si sotul ei petrecerea de botez si cati invitati au avut acestia

Author: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 13:00

Fiul Ioanei Tufaru a fost crestinat de mama ei vitrega, insa aceasta a lipsit de la petrecerea de botez.

Dupa ce a suferit multe dezamagiri din partea celor care i-au promis initial ca ii vor boteza copilul, Ioana Tufaru si-a vazut visul implinit. Mama ei vitrega a acceptat sa ii crestineze fiul, insa nu a reusit sa ajunga si la petrecerea de botez, spre nemultumirea Ioanei.

Momentul botezului a fost emotionant pentru Ioana, care s-a gandit cum ar fi fost daca ar fi avut-o alaturi si pe mama sa, Anda Calugareanu, pentru a o sustine.


Pentru ca nu si-au permis sa organizeze o petrecere veritabila, Ioana si sotul ei au serbat fericitul eveniment in parc, la gratar, alaturi de doar patru invitati. Acestia au asteptat mai multi invitati, insa nu au ajuns decat patru persoane si mai mult decat atat nici nasa nu a reusit sa ajunga in parc. Surpriza a venit insa din partea socrului Ioanei, care si-a calcat peste orgoliu si a venit la biserica pentru a asista la botez.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Dezamagita nu sunt! Imi pare rau, as fi vrut sa fie ea totusi cu noi! Dar o inteleg si ii respect decizia! Este in varsta, este dificil si pentru ea! Sunt convinsa ca se va revansa fata de noi!", a spus Ioana.

 

Taguri: