Ioana Grama, nemachiată și cu ochii în lacrimi: ,,Lasă să treacă''. Ce a pățit influencerița

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 iun 2024, 05:45

În ce ipostază s-a postat Ioana Grama

Sursa: Instagram

Ioana Grama a postat o fotografie neobișnuită pe rețelele sociale. Aceasta pare că trece prin momente dificile.

Ioana Grama este printre cei mai cunoscuți influenceri din România.

Citește și: Val de reacții dure în online după ce influencerul Ioana Grama a publicat un filmuleț cu ea goală: "Daca le vede doar bărbatul acasă, nu mai e destul!"

Ce a pățit Ioana Grama

Aceasta se bucură de o imensă popularitate în mediul online, întrucât prin conținutul publicat, și-a atras mii de urmăritori pe pagina personală de Instagram.

Tot acolo, ea își ține permanent fanii la curent atât cu detalii din viața ei, cât și cu postări inedite și captivante. 

Astăzi, 19 septembrie, Ioana Grama a publicat, pe profilul ei de Instagram, o imagine nu tocmai plăcută. Aceasta a imortalizat un moment greu din viața ei și l-a expus public, arătând că, în viață, oamenii trec și prin clipe mai puțin bune.

Influencerița a postat o fotografie în care privește în gol, plângând. În descrierea pozei postate pe Instagram, ea a scris mesajul: 

,,Reminder: it's ok not to be ok. Cry, let it hurt, then let it go. (Amintește-ți: este în regulă să nu fii bine. Plângi, lasă să te rănească, apoi lasă să treacă.) .

Deși motivul apariției în lacrimi a Ioanei nu este unul clar, internauții nu au ezitat să nu reacționeze la postarea ei.

Mulți dintre oamenii din online s-au arătat empatici, transmițându-i influenceriței gânduri bune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ioana Grama și-a achiziționat un penthouse de 320 de mii de euro în Cluj. Iată cum arată noua locuință cu jacuzzi a influenceriței

Ce i-au transmis cei din online influenceriței

Totodată, aceștia au felicitat-o pentru curajul de-ași expune emoțiile, dând de înțeles faptul că nu este nicio rușine ca cineva să își exprime sentimentele, în mod public, pe rețelele de socializare.

,,E ok să plângem, să avem probleme și frustrări. E ok să ne exteriorizăm, să recunoaștem că nu suntem bine, nu e o rușine să ai zile de genul ăsta.

Nu e totul roz 100% în viața nimănui și apreciez enorm că se arată și această parte a vieții./

Ioana, te apreciem oricum pentru ce ești, cum ești, pentru tot ce ai reușit, dar, acum, când te-ai expus așa sincer față de noi, ești o femeie puternică! Cu bune și cu rele ești tu!'',  au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor.

De asemenea, și câteva persoane publice i-au arătat compasiune Ioanei Grama, printre acestea se numără prietena ei, Sînziana Sooper și cântăreața Mira.

,,Te pup pe ochi'', a comentat prietena influenceriței.

,,Feel youuuu, sunt aici cu tineee'', a fost mesajul transmis de către Mira.

Citește și: Mira, implicată într-un accident de mașină! În ce stare se află vedeta în aceste momente

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!