Val de reacții dure în online după ce influencerul Ioana Grama a publicat un filmuleț cu ea goală: "Daca le vede doar bărbatul acasă, nu mai e destul!"

Author: Alice Popescu

Ioana Grama, una din cele mai de succes femei din online, a publicat un video cu ea goala, motiv pentru care mai multi internauti i-au adresat comentarii rautacioase.

Unul dintre cei mai de succes influenceri la ora actuala care a luat și un important premiu la

Elle New Media Awards a publicat un filmulet pe Instagram aproape în țoață splendoarea ei. Ioana Grama are peste 400k de urmăritori pe Instagram, fiind un model pentru multe femei și mămici totodată căci vedeta este și mama unei fetițe în vârstă de 3 ani pe nume Ayana pe care o are împreună cu pilotul Alex Tagurean.

Ioana Grama, goala pusca pe Instagram

Citeste si: Exclusiv! Ce îi împiedică pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda să aibă copii. Cântăreața a vorbit clar despre acest subiect

Cei doi au luat decizia de a se separa în urma cu aproape un an și de atunci, Ioana parca este și mai înfloritoare. Are o noua relație și se bucura din plin de viață, de călătoriile pe care le face cu fiica ei. Ioana este și femeie de afaceri, tânără deschizandu-și și un magazin online de haine, iar lansarea lui a fost una epocala, fiind invitate majoritatea influencerilor din Romania în frunte cu Alexia

Eram.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama)

Ioana Grama și iubitul ei, Alexandru Tăgurean, au pus capăt relației! Care este motivul despărțirii celor doi: „Este cea mai bună decizie”

Însă, se pare că postarea video de astăzi nu a fost pe placul unor internaute care au criticat-o pentru felul cum a apărut. Cu un corp foarte bine lucrat, Ioana a fost filmata pe geamul unei cabane de munte în timp ce se trezea. Abia acoperita cu un colt de plapuma, influencerul s-a lașat mângâiată de aparatul foto în țoață splendoarea ei, motiv de critica din partea unor femei: "Atâtea femei care au nevoie de validare în social media, că dacă le vede doar bărbatul acasă, nu mai e destul de multă vreme..." 

Ioana Grama le-a raspuns celor care o critica

Mai mult, o internauta i-a atras atenția că la aceste filmulete se pot uita și adolescente de 15-16 ani, moment în care Ioana a reacționat imediat: "Draga mea, daca ne luam după age range, femeile care se uita la mine în proporție de 49% au intre 25-34 de ani după are vin cele de 18-24..." Însă, postarea ei a fost apreciata de foarte multe femei care i-au spus că are o încredere de sine foarte mare și că are un corp de zeiță. Unul dintre cei mai cunoscuți influenceri, Sânziană Sooper, i-a lașat și ea un mesaj sugestiv: "Ne omori!"

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.