Ioana Blaj şi Paul Ipate invitaţi mâine la "Draga mea prietenă"

,

Ioana Blaj şi Paul Ipate, cuplul foarte prezent în reclamele unei celebre firme de telefonie mobilă, sunt invitaţi în platou la "Draga mea prietenă". Cum salvează vieţi celulele stem aflăm tot mâine, la "Draga mea prietenă", de la doctorul Bogdan Ivănescu!

Mâine, 6 septembrie, de la ora 10:00, invitaţi în platourile emisiunii "Draga mea prietenă” sunt Ioana Blaj şi Paul Ipate, cuplul hazliu devenit foarte cunoscut publicului larg din reclamele unei firme de telefonie mobile. Cei doi vor vorbi cu Gabriela Cristea Toader despre cariera lor, despre situaţiile comice de la filmări şi din afara lor. Cum au devenit Ioana Blaj şi Paul Ipate un cuplu şi în viaţa reală veţi afla numai urmărind "Draga mea prietenă”, emisiunea prezentată de Gabriela Cristea Toader.

Nu rataţi mâine, de la ora 10:00, un subiect medical important dezbătut la "Draga mea prietenă”: celulele stem. Doctorul Bogdan Ivănescu este invitat în platourile show-ului pentru a vorbi telespectatorilor despre puterea celulelor stem de a salva vieţi.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies