Investire cu ghinion pentru Francois Hollande! Avionul cu care se deplasa spre Berlin a fost lovit de fulger VIDEO

,
Investire cu ghinion pentru francois Hollande! Avionul cu care se deplasa spre Berlin a fost lovit de fulger VIDEO

La cateva ore dupa investire, Francois Hollande s-a urcat in aeronava prezidentiala cu destinatia Berlin, pentru o intalnire cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

 La un moment dat, avionul a fost lovit de un fulger, fapt ce poate fi extrem de periculos. Specialistii in aviatie spun ca in acest caz apare riscul de defectiune la aparatura electronica a aeronavelor. Asa ca pilotii au decis sa se intoarca imediat la Paris. La scurt timp, Francois Hollande s-a urcat in alt avion si a decolat spre Berlin. De data asta, n-au mai fost probleme.

Dar ploaia nu l-a lasat deloc in pace pe noul presedinte al Frantei. La aterizare in Berlin, vremea era una extrem de frumoasa, dar in cateva minute, cerul s-a intunecat si a inceput din nou sa ploua.

De altfel, Hollande a fost urmarit de ploaie din primele momente ale investirii sale in functie. Ieri dimineata, Francois Hollande a simtit-o pe pielea lui. In drum spre Arcul de Triumf, unde avea loc o ceremonie de depunere de coroane, el a fost udat bine de stropii de ploaie.

Asta pentru ca Hollande a decis sa mearga intr-o masina cu acoperisul rabatabil in timp ce afara ploua. In imagini se observa costumul imbibat de apa. Nici camerele de luat vederi nu au scapat neatinse. Probabil satul de atata ploaie, la intoarcere, Hollande a schimbat masina.

 

Citește și:

Cand va fi lansat noul telefon iPhone 12 si ce pret va avea acesta

Alerta de tsunami dupa un cutremur de 7,5 grade. Un spital de covid a fost evacuat

Oras inchis din nou din cauza coronavirus: s-a interzis ca locuitorii sa iasa in afara lui. Autoritatile sunt in alerta

Ce a marturisit Bill Gates, la 5 ani dupa ce a prevestit pandemia de coronavirus

Kim Jong Un i-a adresat un "mesaj verbal" presedintelui chinez


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies