Intr-un oras din Suedia blondele au ajuns sa aiba parul verde. Afla ce au patit!

Intr-un oras din Suedia blondele au ajuns sa aiba parul verde. Afla ce au patit!

In mod sigur ai cunoscut cel putin o blonda care la un momendat si-au dorit drept nuanta de par - blond cenusiu. Din pacate aceasta culoare se obtine destul de greu si este posibil sa te alegi cu parul distru o data ce ai obtinu culoare, mai mult decat atat este foarte greu de intretinut.

Insa toate aceste problema au fost eliminate pentru un grup de blonde din Suedia, care s-au trezit cu parul cenusiu spre verde, din cauza unei probleme cu dusurile in casele noi din Anderslöv. Cand blondele si-au vazut podoaba capilara primul  lucru care le-a trecut prin cap a fost faptul ca apa contine o cantitate ridicata de cupru.

Astfel s-au efectuat teste care au scos la suprafata faptul ca apa livrata a fost buna, doar ca nivelul de cupru a crescut peste noapte. In cele din urma s-a ajuns la concluzia ca apa calda a decojit conductele din cupru si astfel a intrat in peisaj un colorant involuntar. In concluzie fetelor care s-au vopsit gratis si fara voia lor li s-a recomandat sa se spele pe cap cu apa rece.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate