Interviu exclusiv Burak Ozcivit: ”Imi doresc sa imi intemeiez o familie”

Sarmantul actor Burak Özçivit, Kemal din serialul ”Dragoste infinita” (difuzat la Kanal D), este un barbat profund care vrea sa evite superficialitatea vremurilor in care traim. Ne-a vorbit despre iubire, daruire, profesie, relatia cu fanii, dar si despre Romania.

Cum e sa te transpui in rolul Kemal si ce ai invatat prin intermediul acestui personaj?

Kemal este un barbat serios in tot ceea ce face. Este inteligent, loial, statornic, sincer in relatia cu femeia iubita. Este tenace si nu se da in laturi atunci cand i se pun in cale obstacole in lupta sa pentru a ii castiga inima. Este minunat sa stim ca exista astfel de barbati astazi.

Ai fost desemnat ”Best Model” in Turcia, a urmat locul al doilea la ”Best Model of the World”, apoi ai devenit un model de succes. Cand si in ce conjunctura ai realizat ca vrei sa devii actor?

Am stiut cu certitudine ca vreau sa devin actor atunci cand am realizat primele mele campanii publicitare. Stiam ca pot sa fiu mai mult decat un baiat frumos, care „da bine pe camera”. Ma simteam incomplet si am constientizat ca nu voi fi fericit daca voi face doar modeling.

Faptul ca ai decis sa urmezi Facultatea de Arte (din Marmaris, Istanbul) si nu doar sa devii actor peste noapte reflecta profesionalismul tau?

Sunt perfectionist si exigent in tot ceea ce fac. Asa am fost de mic copil. Nu am fost genul de adolescent care sa isi lase camera vraiste, cu lucruri lasate de-a valma si sa fuga afara, cu prietenii. Intotdeauna ordinea a fost felul prin care eu controlam ceea ce era in jurul meu.

Te-a surprins ca povestea dintre Kemal si Nihan (Neslihan Atagul) din ”Dragoste infinita” are priza mare la public?

Cititi continuarea aici.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate