Integritatea, pe limba copiilor! Direcția Generală Anticorupție a lansat o campanie inedită, dedicată copiilor, împreună cu Christian Sabbagh

Author: Diana Tilă
Actualizat: 01 mar 2024, 23:15

“Secretul din Pădure”, o lecție despre integritate si moralitate, o poveste animată realizată de D.G.A. împreună cu postul de televiziune Kanal D.

Șpaga transformă orice societate într-una corupta, bazată pe minciună și furt. Așa apar funcționarii care nu își fac treaba decât dacă simt mirosul banului. Toate reperele morale ale unei societăți sunt date peste cap, dar cum poți explica asta unor copii?

Citește și: Bucurie mare în familia lui Christian Sabbagh. Micuța Anais a fost admisă la un liceu de prestigiu din București "Cât am stat să o aștept am redevenit și eu copilul de altădată..."

Integritatea, pe limba copiilor! Direcția Generală Anticorupție a lansat o campanie inedită, dedicată copiilor, împreună cu Christian Sabbagh

Miercuri, 31 mai, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a organizat Ziua Porților Deschise pentru Copii, ocazie cu care Direcția Generală Anticorupție a lansat o campanie inedită, care este dedicată copiilor: “Secretul din Pădure”, o lecție despre integritate si moralitate, o poveste animată realizată împreună cu postul de televiziune Kanal D.

Invitatul special la Ziua Porților Deschise ale Ministerului de Interne a fost Christian Sabbagh, care a oferit o lecție de integritate copiilor prezenți. Jurnalistul în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție a lansat o campanie inedită, dedicată copiilor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International, premiat cu distinctia “Omul Anului in Fortele Navale”

"Am făcut un film, pornind de la o lecție de integritate. Chiar mă gândeam, cum aș putea să-i explic copilului meu, cum ar trebui să stea departe de pericole? Am inventat povestea unui vânător care intră în legătură cu niște copii, le oferă niște bomboane.", a spus Christian Sabbagh.

În schimbul dulciurilor, copiii trebuiau să fie complicii vânătorului. Ulterior, aveau să afle că au comis o ilegalitate.

"Grație cooperării pe care am avut-o cu trustul  Kanal D și cu sprijinul jurnalistului Christian Sabbagh, am realizat această animație. Dorim să punem accent pe acele valori despre care vorbeam: cinste, corectitudine, integritate", a declarat Manuela Elena Popescu, Director general adjunct D.G.A.

Citește și: Semnal de alarmă împotriva consumului de droguri. Christian Sabbagh: “Ca să combați răul, trebuie să-l cunoști”

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!