Intamplarea emotionanta traita de Mariana de la Exatlon! O fana si-a luat haina de pe ea si i-a dat-o ca sa nu o bata ploaia!

,

Recent, intamplarea emotionanta traita de Mariana de la Exatlon a fost impartasita de atleta si fanilor ei.

Zilele trecute, intamplarea emotionanta traita de Mariana de la Exatlon a coplesit-o pe atleta, care le-a marturisit fanilor ei ce a trait intr-o zi ploioasa „Ajung la casa de bilete RATB, langa biserica de la mall. Doamna ma recunoaste de la Exatlon. Imi pun de 5 lei calatorii pe card”, a povestit Mariana.

„Apoi ma felicita pentru tot ce am făcut la Exatlon Romania si pentru tot ce fac pe plan sportiv. La care îmi spune brusc: „Am o surpriza pentru tine”. Si-mi da aceasta vesta care nu trece ploaia prin ea. Raman uimita si ii mulţumesc pentru gestul făcut”, a marturisit Mariana.

Fanii au aflat intamplarea emotionanta traita de Mariana de la Exatlon. De cand a fost eliminata din competitie, Mariana si-a reluat cursele de anduranta, participand la mai multe evenimente organizate in Franta, Italia si Ungaria. 

 

Citește și:

Ce a facut razboinica Mariana dupa ce a terminat cursa "iadului" de la Ultrabalaton! Cu siguranta i-a adus aminte de intrecerile de la Exatlon

Mariana Nenu, fosta concurenta Exatlon, probleme de sanatate! Ce i-au cerut medicii la ultima competitie?

Horoscop Mariana Cojocaru pentru vara 2018. Apar fenomene astrale unice, o zodie sufera enorm, alta isi schimba viata

Bomba la Exatlon! Fosta Faimoasa a DIVORTAT in secret! Nimeni nu se astepta!

Diana Belbiță a plecat definitiv din România! Unde s-a stabilit fosta Faimoasă: "Intenționez să-mi clădesc un viitor aici"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies