Întălnire explozivă între Jador și Simina Loica! Primele declarații ale frumoasei soții a lui Alex Zănoagă

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 mai 2022, 11:08

Simina, soția lui Alex Zănoagă a recunoscut că a venit la Gala RXF pentru a susține pe mai mulți luptători printre care și Iancu Sterp.

Se pare că Iancu Sterp este unul dintre cei mai norocoși învingători de la Gala RXF având foarte mulți susținători, dar și susținătoare. Iar una dintre ele este nimeni alta decât Simina Loica, fosta iubita a lui Jador care a fost și ea prezenta în cadrul Galei și chiar la un moment dat era cât pe ce să dea nas în nas cu cântărețul. Firește că cei doi s-au întâlnit la un moment dat, însă iată care a fost reacția Siminei, în exclusivitate pentru canalul wownews.

Simina Loica l-a sustinut pe Iancu Sterp la Gala RXF

Citeste si: Prima apariție în public a lui Ovi Neveu după ce a fost bătut de Iancu Sterp: "Am luat 100 de pumni, îi și număram în gând în timpul meciului!"

"Am venit să îi susțin și pe Iancu și pe Andi Constantin și pe mai mulți chiar daca mai mulți au pierdut, însă nu-i nimic, au demonstrat că pot și îi susțin în continuare.

Am fost și data trecuta când a luat bătaie Ricardo și am plâns pentru el că este prietenul meu. Eu, atunci, țineam cu amândoi, mă așteptam să fie o lupta mai ușoară intre amândoi. Sper că Ricardo să fi învățat din asta. Iancu are multa susținere pentru că este un băiat extraordinar. În Casa din cate stiu, s-a cercetat cu Ricardo și totuși au rămas amici. I-am mai chemat la ziua mea și s-au înțeles.
Întotdeauna mi-am dorit să rămânem prieteni și uniti. Ricardo stătea la Timișoara și de asta nu prea a venit la evenimentele mele."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Jador si Simina Loica au dat nas in nas la Gala RXF

Citeste si: EXCLUSIV! Bogdan de la Ploiești a spart gura târgului cu mașina cu care a venit la Gala RXF. Detaliul de pe bolidul artistului care a făcut senzație

Jador a fost și el alaturi de Iancu și o parte din familia Sterp care a venit la Gala, iar cei doi s-au comportat că niste vechi prieteni răspândind astfel toate îndoielile cu privire la relația rece despre care s-a tot zvonit în ultimul an. Mai mult, s-au îmbrățișat și toți au petrecut după victoria lui Iancu ca niste frați.