Intalnire de gradul ZERO! Monica Gabor a dat nas in nas la un eveniment monden cu Iulia Albu VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:00

Monica Gabor si Iulia Albu au ingropat securea razboiului si se gandesc la pace? Nicidecum!

Prezente la acelasi eveniment monden Moni si Iulia au pastrat o distanta mai mult decat considerabila. Au zambit, au socializat si s-au pandit cumva de la distanta.

 

Care este adevarul? Cum se mai inteleg cele doua? Sa ascultam ce spune Iulia Albu.

 

"Am salutat-o pe Monica. Nu s-a intamplat absolut nimic intre noi doua. E o falsa problema asta. Au fost niste lucruri dar acum sunt

de domeniul trecutului. oricum nu mai conteaza si nu mai intereseaza pe nimeni, cu atat mai putin pe mine. Nu cred ca avem nici nimic in comun, nici nimic de impartit. Nici nu am avea prea multe sa ne spunem si atunci lucrurile trebuie sa ramana la un nivel politicos sa zicem".

 

Ce spune Monica este despre faptul ca  jurnalistii vor specula marea intalnire a ei cu Iulia?

 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

"Inteleg ca este jobul lor si uneori, cand nu reusesti sa gasesti persoana cu care vrei sa vorbesti, despre mine e vorba, incepi sa faci niste subiecte, uneori mai adevarate, uneori mai putin adevarate, dar nu ma mai supar asa ca inainte.

Nu ma mai afecteaza atat de mult pentru ca am trecut prin atat de multe incat niste simple articole nu ma mai deranjeaza atat de tare".

 

Nu o mai deranjeaza atat de tare sa se vorbeasca despre ele ca au trecut doi ani de la confruntarile lor televizate. 

 

Au ajuns Oana Zăvoranu și Alex Ashraf la final de drum? „În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia”. Ce spune cuplul despre cei șase ani și jumătate de mariaj

Pe atunci Moni era sotia lui Irinel si avea un reality show in care si Iulia era foarte

prezenta. Pana la un moment dat, cand, la urechile fostei doamne Columbeanu, a ajuns zvonul ca Iulia este curtata de multe televiziuni in vederea realizarii unor emisiuni. Si de aici si pana la izbucnirea unui razboi cu jigniri a fost un pas!

 

Acum, se pare ca toate au fost date uitarii.

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!