Intalnire de gradul zero la “Se striga darul”! Bursucu si Mitoseru, complot impotriva Andreei Mantea

In prima editia a emisiunii “Se striga darul” in formula Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, difuzata sambata aceasta, la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii intalnirii de gradul zero – Bursucu ii preda stafeta colegului lui de televiziune, Mihai Mitoseru.

Asemenea maratonistilor care predau stafeta pentru a duce la bun sfarsit competitia, cele doua vedete isi dau mana si Bursucu il “antreneaza” si il sfatuieste pe Mitoseru in ceea ce-o priveste pe Andreea Mantea. Dornic de a duce mai departe traditia adunatului de zestre la “Se striga darul”, Bursucu unelteste cu Mitoseru si ii traseaza directii de urmat in competitia cu Andreea Mantea.  

“Te-am adus astazi aici cu un scop foarte clar: eu voi sta acasa, iar tu vei merge in locul meu la aceste nunti. Am nevoie de un om de baza si m-am gandit la tine. Important este sa te lupti cu ea – te trezesti dis de dimineata, te imbraci frumos, te indrepti direct catre mire. Daca te simti putin in inferioritate si simti ca ladita ta nu este plina, iar pe Andreea o vezi relaxata si ca zambeste, inseamna ca are multe cadouri in cufar pentru mireasa. Ei, atunci, in mijlocul nuntii, trebuie sa te apuci de adunat zestre de la soacra mare, socrul mic, nasi, invitati, iei de la oricine. Tu ai dat premii mari toata viata ta, acum vei da doar mirelui. La finalul fiecarei nunti, cand se striga darul, vreau bucurie, asa, sa te bucuri ca un adevarat campion. Daca pierzi, nu o lasi sa vorbeasca”, il sfatuieste Bursucu pe Mihai Mitoseru, noul coleg de emisiune al Andreei Mantea la “Se striga darul”.

Cum va primi aceasta veste Andreea Mantea si cum va reactiona vedeta veti putea afla in editia de sambata aceasta a emisiunii “Se striga darul”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!
 
 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate