Intalnire de gradul ZERO la DNA. Mircea Basescu fata in fata cu Bercea Mondialul!

I-au asteptat cu mese intinse, ca sa incapa toti! Ba le-au pregatit si interogatorii personalizate, ca sa spuna tot. A fost o intalnire de gradul zero la DNA!

Mircea Basescu s-a intalnit fata in fata cu tot clanul Bercea Mondial. Cina cea de Taina e nimic in comparatie cu Pranzul cel de taina, de la DNA. La antreu, vedetele echipei mondiale au avut parte de un interogatoriu piperat, ca sa prinda curaj. La felul principal, oaspetii de seama au servit unghii roase si nervi tociti, iar la desert, sperante rasuflate.

Oare vrea DNA-ul propria echipa de campioni, de-i aduna pe toti barosanii la un loc? Nu de alta, dar vedetele se lasa mereu asteptate asa ca nu ar fi imposibil sa aspire la finala Campionatului Mondial. Cand ai intalnire cu procurorii nu mai tii cont de regulile de circulatie. Treci pe contrases, ca oricum nu mai ai nimic de pierdut.

Fiica lui Bercea e acum mare sef de clan. De ce spunem asta? Priviti aici! Am desfiintat si mitul conform caruia detinutii nu au telefoane, asa ca sa urmam firul intamplarilor. De data asta, Bercea Mondial nu a mai batut in geamul dubei si nici nu mai parea la fel de plin de viata si speranta. Imbracat calduros, ca doar la racoare e frig, a intrat in sediul DNA. Niciun cuvant, niciun gest, doar o privire trista! Chiar si fratele presedintelui a venit la audieri. Imbracat la 4 ace, ruda primului om in stat a intrat val virtej in sediul DNA.

##VIDEO115762##

A raspuns la apel si Marian Capatana. Cel care a avut rolul de curier. Mai exact, ar fi luat acea suma de bani pe care Mircea Basescu ar fi pretins-o de la Bercea, totul pentru un comision frumusel, pe care si l-ar fi insusit de la el putere. Din suma de 600 000 de euro, si-ar fi oprit, pentru deranj, mai bine de jumatate.

Am pastrat pentru final cireasa de pe tort! El este capul tuturor dezvaluirilor! El a purtat cravata care ascundea o camera ascunsa. E chiar fiul lui Bercea Mondial, zis, atentie, Basica! Daca nu ar fi existat accesoriul albastru ar fi scapat si DNA-ul de toate mesele festive organizate in ultima vreme.

Stim ca nu se vede, dar va garantam ca tanarul a renuntat azi la cravata cu pricina. Asa ca slabe sunt sansele sa aflam cum a decurs intalnirea de gradul zero cu procurorii. Maine, Mircea Basescu afla care va fi cercetat in liberate sau va ramane dupa gratii. Judecatorii l-au trimis 30 de zile in arest pentru trafic de influenta. El ar fi urmat sa intervina ca sa-l scape pe Bercea Mondial de inchisoare, totul contra unei sume de bani.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate