Ȋnlocuire mașina daunӑ GRATIS

Ai avut un accident auto și te ȋntrebi de unde anume ai putea sӑ obții informații despre ce sӑ faci cu mașina ta? Este posibilӑ ȋnlocuirea ei cu una care sӑ fie la dispoziția ta imediat? Pe cine poți sӑ soliciți pentru a știi ȋn cȃte zile poți sӑ o iei ȋnapoi din service? Acestea sunt doar cȃteva dintre ȋntrebӑrile pe care le poți avea atunci cȃnd ai avut un accident.

De cat timp este datӑ legea?

Legea care sӑ ȋți permitӑ luarea imediatӑ a unei mașini de schimb ȋn cazul ȋn care ai avut un accident (major sau minor) a fost revizuita si datӑ ȋn anul 2017. De aceea nu se știu multe lucruri despre ea și nu multӑ lume știe de existența ei ȋn general.

Este GRATIS?

Da, este complet GRATIS sӑ iei o mașinӑ de schimb ȋn cazul ȋn care ai fost implicat ȋntr-un accident ȋn care nu ai avut nici o vinӑ. Astfel, procedura este urmӑtoarea: se va folosi polița RCA a celui care a produs accidentul și tu nu va trebui sa plӑtești nimic!

Are importanțӑ unde este facut RCA-ul?

Pentru tine este GRATIS luarea unei mașini de ȋnlocuire daunӑ oriunde a fost fӑcutӑ aceastӑ polița de asigurare. Ceea ce este important ȋnsӑ este ca ea sӑ fie ȋncheiatӑ pe teritoriul Romȃniei.

Cȃt timp pot sӑ am mașina gratis?

Existӑ o formula de calcul pentru a putea sa știi cȃt o poți avea. Pe tot parcursul acestui timp ea va fi cu siguranțӑ a ta. Timpul este precizat de cӑtre cei care fac calculul necesar reparӑrii mașinii tale. Astfel, numӑrul de ore necesar reconstrucției mașinii tale, va fi imparțit la 4 și se vor obține zilele de ȋnlocuire gratis.

Ce acte sunt necesare pentru a avea mașina de schimb?

Ai nevoie de o notӑ de constatare, apoi ȋți trebuie un deviz de reparație. De asemenea trebuie sa faci cȃteva copii, acestea fiind:

Copie dupӑ permisul tӑu de conducere
Copie dupӑ cartea de identitate
Copie dupӑ certificatul de ȋnmatriculare
Cȃnd toate acestea sunt date firmei, ea se ocupӑ de tot ceea ce urmeazӑ.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate