Ingredientul secret pe care îl folosește Andreea Mantea în dietă! Face minuni! Câte kilograme a slăbit Andreea Mantea până acum

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 apr 2022, 09:07

Ingredientul secret pe care îl folosește Andreea Mantea în dietă! Face minuni! Câte kilograme a slăbit Andreea Mantea până acum

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, îndrăgita prezentatoare TV de la Kanal D, este cunoscută nu doar pentru multitudinea de emisiuni pe care le-a prezentat, cât și pentru dietele faimoase pe care le-a ținut, și cu ajutorul cărora a reușit să slăbească.

Nu mai este un secret faptul că Andreea Mantea este una dintre cele mai atractive femei din showbiz-ul românesc. Frumoasa vedetă are o siluetă de invidiat dar, bineînțeles, a muncit din greu pentru a ajunge la această formă.

Ce ingredient consumă Andreea Mantea în dieta care a ajutat-o să ajungă la silueta dorită

Citeste si: Ce înălțime are, de fapt, Andreea Mantea, prezentatoarea reality-show-ului Casa Iubirii! Cate kilograme a reușit să slăbească vedeta TV intr-o lună

Andreea Mantea s-a motivat îndeajuns de mult încât să renunțe la tot ce îi făcea plăcere, dar care îi și dăuna: dulciuri, carbohidrați și grăsimi. Vedeta este fana salatelor, chiar dacă uneori poftește și la câte ceva dulce, dar reușește să se abțină cu brio. Recent, pe pagina ei de Instagram. Andreea Mantea le-a arătat fanilor ce consumă pentru a arăta așa bine. 

Este vorba despre o salată simplă de roșii cu castraveți, dar care conține o cantitate considerabilă de pătrunjel.

Citeste si: Cât poartă Andreea Mantea la pantofi! Are zeci de perechi în dressing pe care acum nu îi mai poate purta

„Îmi imaginez cum curge înghețata de vanilie peste un brownie fierbinte”, a fost mesajul transmis de Andreea Mantea pe Instagram, glumind în legătura cu pofta ei pentru un desert.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească zece kilograme

În urmă cu mai mult de o lună, Andreea Mantea începuse încă o dietă datorită căreia ajunsese la o siluetă mult dorită de oricine.

„Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. A fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai.

Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați. Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun.

Citeste si: Andreea Mantea, mamă pentru a doua oară? Răspunsul ferm al vedetei Kanal D atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil

Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea.

Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu.

Nu foloseam nici îndulcitori.Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor.

Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privăm de multe lucruri și nu este sănătos.

Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok”, a povestit Andreea Mantea.