Andreea Mantea ia atitudine! "Vreau să va văd cum săriți și mediați orice problemă" 

,
Andreea Mantea

“Fetelor, vreau să văd cum săriți să mediati orice problemă! Vreau să realizați că orice om are și părți frumoase! Încercați să vă axați pe ele!” a punctat Andreea Mantea în fața concurentelor din &l

Concurentele au fost foarte entuziasmate de propunerea Andreei Mantea și au dat curs invitației îndrăgitei prezentatoare.


In articol:

Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului “Casa Iubirii” a luat atitudine astăzi, în fața concurentelor, atunci când a sesizat că ceea ce se întâmplă între fete poate afecta liniștea casei. În urma unor conflicte între fete, Andreea Mantea a decis că este cazul să intervină.

Andreea Mantea ia atitudine! "Vreau să va văd cum săriți și mediați orice problemă" 

“Fetelor, vreau să văd cum săriți să mediati orice problemă! Vreau să realizați că orice om are și părți frumoase! Încercați să vă axați pe ele!”   a punctat Andreea Mantea în fața concurentelor din “Casa Iubirii”.

Și, pentru că îndrăgitul show este cu și despre iubire, Andreea Mantea le-a propus celor 7 tinere să lase lucrurile greșit făcute până acum în urmă, și să continue ziua vorbind despre sentimentele frumoase care se nasc în casă.

Andreea Mantea

Andreea Mantea a luat atitudine in fata concurentelor din Casa iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Momente de tandrețe în Casa iubirii! Se conturează primele două cupluri! Iată cine sunt concurenții care s-au lăsat purtați de valurile dragostei!

Concurentele au fost foarte entuziasmate de propunerea Andreei Mantea și au dat curs invitației îndrăgitei prezentatoare. Fericite că au primit scrisori din partea băieților, fetele sunt gata să dezvăluie <secretele>, sentimentele, pe care băieții le-au așternut pe fiecare scrisoare în parte, astăzi, de la ora 17:00, la Kanal D.

Emisiunea “Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citeste si: Andreea Mantea, mamă pentru a doua oară? Răspunsul ferm al vedetei Kanal D atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Iolanda și Mihai, primele neînțelegeri! Concurenta a izbucnit în lacrimi după discuția aprinsă cu Mihai! Vor reuși cei doi să reaprindă flacăra iubirii?

Mega-veste pentru milioane de pensionari! Nu vor mai scoate bani din portofele pentru plata acestei taxe

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andreea Mantea, mamă pentru a doua oară? Răspunsul ferm al vedetei Kanal D atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies