A fost sau nu Andreea Mantea atrasă de vreun concurent în emisiunile pe care le-a prezentat. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 08 ian 2023, 03:35

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii 

Sursa: Captură YouTube

În emisiunile pe care le-a prezentat, Andreea Mantea a cunoscut foarte mulți bărbați frumoși. Vedeta Kanal D a spus dacă a fost vreun moment în care să se simtă atrasă de unul dintre concurenți.

Andreea Mantea, prezentatoarea Casa Iubirii, a prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni matrimoniale, astfel că a avut ocazia de a întâlni bărbați frumoși, gata să își întâlnească marea dragoste. Ce a răspuns prezentatoarea de la Kanal D atunci când a fost întrebată dacă s-a întâmplat să fie atrasă de vreun concurent?

Andreea Mantea la detectorul de minciuni. A fost sau nu atrasă de vreun concurent? 

Invitată în emisiunea „Detectorul de minciuni”, Andreea Mantea a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Prezintă o emisiune despre dragoste, un format în care tinerii vin pentru a se îndrăgosti, astfel că în jurul ei se nasc adevărate povești de iubire, iar dragostea plutește în aer. Având în vedere acest context, Andreea Mantea a fost întrebată dacă s-a întâmplat vreodată să simtă o atracție pentru vreun concurent și să îl privească într-o manieră diferită.

Prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii a trecut testul detectorului de minciuni, aceasta spunând că nu s-a întâmplat niciodată să își încalce principiile și că i-a privit pe toți concurenții pe care i-a cunoscut de-a lungul timpului ca pe copiii ei. Andreea Mantea consideră că rolul ei este de a-i îndruma, de a-i ajuta și a-i susține pe concurenți, astfel că niciodată nu s-a întâmplat să fie vreun bărbat care să îi atragă atenția și pe care să îl privească diferit.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Citeste si: Andreea Mantea a recunoscut în sfârșit daca are sau nu un iubit în momentul de față! Ce a spus prezentatoarea TV pe șleau

Bianca Comănici este în doliu! Vedeta a pierdut o persoană dragă: ”A fost iubit de atâta lume”

Andreea Mantea a dezvăluit că atunci când este la job își setează anumite limite, are principii solide, iar toate acestea o împiedică să amestece lucrurile.  

„Nu, eu, pe lângă faptul că am o vârstă...După o vârstă îți setezi foarte bine anumite principii, în tine, ca om. Ți-ar fi silă de tine, ăsta e cuvântul, nu ai mai avea respect pentru tine. Dacă tu te duci acolo ca o mamă și ca un tată, să îi protejezi, să îi sprijini, să îi împingi de la spate, să îi înveți, să le fi alături, să îi ridici pentru că vor pica, vor fi la pământ și trebuie să fii acolo să îi ridici, să îi ajuți, să le dai încredere. Nu, nu poți. Nu permiți lucrurile astea (n.r ca cineva să fie atras de ea), nu le vezi, nu te interesază, nu le dai atenție, nu te duci și nu te uiți în sensul ăla. Te duci atât de setat, încât nu poți să te duci în zona aia, nu te lasă mintea, nu te lasă nimic din tine să te duci în zona aia. Te duci ca o mamă, ca un tată. Ei trebuie să plece de acolo cu un bagaj foarte mare și foarte bun. Acolo se închide tot, creierul tău nu funcționează în sensul ăla acolo.”, a spus Andreea Mantea în emisiunea „Detectorul de minciuni”. 

Citeste si: Andreea Mantea, fotografia care a strâns peste 16 mii de like-uri în câteva ore. Fanii au rămas fără cuvinte: ”O zeiță„

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies