Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din Casa iubirii! “Vreau să intervin în toată situația asta!”

,

Așadar astăzi, de la ora 17:00, urmează o serie de emoții puternice în “Casa iubirii”, concurenții pășind mai departe în călătoria găsirii sufletului pereche.


In articol:

Pentru că unii dintre concurenții din “Casă iubirii” s-au întâlnit ieri, pentru prima dată în  Camera roșie, având la dispoziție, fiecare cuplu fată-băiat, doar 5 minute pentru a se <cunoaște>, astăzi aceștia au băut cafeaua de dimineață împreună, fete și băieți deopotrivă, dorindu-și să afle cât mai multe lucruri unii despre alții.

Andreea Mantea, sfaturi pentru concurenții din Casa iubirii! “Vreau să intervin în toată situația asta!”

Băieții și-au dorit cu ardoare să testeze sinceritatea fetelor, să afle dacă partenerele lor s-au purtat natural și cu sinceritate în  Camera roșie, la prima întâlnire.

Andreea Mantea, moderatoarea show-ului “Casa Iubirii”, dornică să afle cum au evoluat lucrurile în tabăra băieților, și văzându-i pe aceștia un pic <reținuți>, i-a impulsionat să vorbească deschis despre experiențele lor.

În urmă dezvăluirilor făcute de către băieți, Andreea Mantea a sesizat că pentru unii dintre aceștia cafeaua a avut un gust dulce-amărui, unii dintre concurenți schimbându-și părerea în privința unora dintre fete. Andreea Mantea a simțit nevoia să nuanțeze această situație și să îi facă mai atenți unii la ceilalți.

“Vreau să intervin puțin în toată situația asta! Orice om se comportă diferit în mediul lui mai intim sau atunci când se întâlnește cu prietenii, ori când știe că se uită mai multă lume la el (…) Nu vreau să iau apărarea nimănui și să nu credeți că sunt părtinitoare”,  a mai adăugat Andreea Mantea.

Citeste si: Momente de tandrețe în Casa iubirii! Se conturează primele două cupluri! Iată cine sunt concurenții care s-au lăsat purtați de valurile dragostei!

După ce, ieri, băieții au fost cei care au lansat invitația fetelor în Camera roșie, urmează ca astăzi fetele să le facă invitația băieților în această încăpere specială, iar Andreea Mantea le-a adresat un sfat prețios tinerelor concurente.

“Astăzi, fetelor, voi dețineți puterea așa că bucurați-va de acest moment! ”, le-a spus charismatica prezentatoare a show-ului.   

Așadar astăzi, de la ora 17:00, urmează o serie de emoții puternice în “Casa iubirii”, concurenții pășind mai departe în călătoria găsirii sufletului pereche.

Emisiunea “Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Mantea, despre cele mai mari dezamăgiri din viața ei: "El ar putea fi singurul om care m-ar putea dezamăgi acum"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Momente de tandrețe în Casa iubirii! Se conturează primele două cupluri! Iată cine sunt concurenții care s-au lăsat purtați de valurile dragostei!

Rusia lovește cu rachete de înaltă precizie o locație din vestul Ucrainei, principala zonă de aprovizionare cu armament occidental

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EXCLUSIV! Andreea Mantea, despre cele mai mari dezamăgiri din viața ei: "El ar putea fi singurul om care m-ar putea dezamăgi acum"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies