Infiorator: Iranul a pus recompensa pe capul lui Trump. 80 de milioane de dolari celui care il razbuna pe Soleimani

,

O recompensă în valoare de 80 de milioane de dolari ar fi fost pusă pe capul lui Donald Trump, în contextul în care autorităţile iraniene au jurat să răzbune asasinarea generalului Qassem Soleimani


In articol:

O recompensă în valoare de 80 de milioane de dolari ar fi fost pusă pe capul lui Donald Trump, în contextul în care autorităţile iraniene au jurat să răzbune asasinarea generalului Qassem Soleimani vineri, într-un atac cu un avion american fără pilot (dronă) la aeroportul din Bagdad, relatează Franceinfo.

Această informaţie a început să circule pe Twitter duminică.

Un navigator pe Internet de la Londra, care se revendică de la Consiliul Naţional al Rezistenţei Iraniene (CNRI)- o organizaţie care uneşte opoziţia iraniană în străinătate- a scris pe Twitter ” O, Allah! Regimul iranian tocmai a anunţat o primă de 80 de milioane de dolari oricui îi va lua capul lui Donald Trump din cauză că l-a ucis pe Soleimani”.

O VOCE ANONIMĂ LA TELEVIZIUNEA DE STAT

El îşi susţine afirmaţia postând un fragment dintr-o transmisiune în direct de la procesiunea funerară organizată duminică în Iran în memoria generalului Soleimani.

Potrivit traducerii oferite de acest navigator pe Internet, se auzeau scandări ”Moarte Americii!”.

Citeste si: Al Treilea Razboi Mondial. Tensiuni maxime: Rusia a facut un anunt major

Apoi o voce declară, tot potrivit traducerii sale, ”î n numele întregului popor- 80 de milioane de iranieni-, dacă fiecare pune un dolar deoparte, ar însemna 80 de milioane de dolari.

Iar noi vom da aceste 80 de milioane de dolari, în numele nostru, drept cadou, oricui va aduce capul persoanei care a ordonat uciderea marii figuri a Revoluţiei noastre. Oricui ne aduce capul acestui lunatic cu părul blond noi îi vom da 80 de milioane de dolari în numele marii naţiuni iraniene”.

Potrivit postului saudit Al Arabiya, vocea care a făcut această declaraţie este a unui bărbat care a luat cuvântul în timpul ceremoniei de omagiere a generalului Soleimani.

Imaginile respective au fost filmate la Mashhad, în nord-estul Iranului de televiziunea de stat iraniană, care transmitea în direct imensa procesiune funerară.

Postul saudit de televiziune prezintă traducerea declaraţiilor făcute, foarte apropiate de cea care circulă în fragmentul video- ”suntem 80 de milioane de iranieni, (iar) dacă fiecare dintre noi pune un dolar deoparte, vim avea 80 de milioane de dolari şi vom recompensa pe oricine ne va aduce capul (lui Donald Trump) cu această sumă”.

Bărbatul care vorbeşte în această înregistrare video este un susţinător al lui Soleimani, însă identitatea sa este necunoscută şi nimic nu dovedeşte că face parte din regimul iranian.

Însă mesajul său a fost difuzat de televiziunea de stat iraniană.

Potrivit unui jurnalist de la postul american NBC News, un corespondent la Teheran, vocea este a unuia dintre organizatorii ceremoniei funerare.

Citeste si: Breaking news. Iranul a atacat SUA! Bilanțul bombardamentului: "Teroriștii americani au fost distruși"

Citeste si: Breaking news. SUA au atacat, dar efectul a fost devastator pentru ei! Dezastrul care li s-a întâmplat! Războiul e în plină desfășurare

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Oprică, în brațele unui alt concurent de la "Puterea dragostei"! Către cine s-a reorientat după ce relația cu Cătălin a eșuat

Putin a primit cadouri de ziua lui de la omologi: Lukașenko i-a oferit un tractor, Rahmon o piramidă din pepeni (FOTO)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Andrei, fostul concurent de la "Puterea dragostei", mesaj inedit pentru Bia! Iata ce i-a transmis tanarul, dupa ce a sustinut ca o place pe Manuela!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies