Înfiorător! Ce a spus Ivan Patzaichin înainte să se stingă din viață

,
Ivan Patzaichin
Ivan Patzaichin a decedat la 71 de ani după un cancer pulmonar[Sursa foto: Facebook]

Este înfiorător! Ce i-a spus Ivan Patzaichin unui jurnalist sportiv cu două zile înainte să se stingă din viață?! Ivan Patzaichin a murit la vârsta de 71 de ani din cauza unui cancer pulmonar.


In articol:

Este înfiorător! Ivan Patzaichin spera că își va reveni atunci când a vorbit cu un jurnalist sportiv, care l-a întrebat cum se simte. Din păcate, lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi dorit toți să decurgă pentru legenda sportului românesc.

Este înfiorător! Ivan Patzaichin a crezut că va câștiga lupta cu boala cruntă

Citeste si: Cauza mortii lui Ion Caramitru! Maestrul a murit in spital la 79 de ani

Ivan Patzaichin s-a stins din viață la 71 de ani, duminică, la spitalul Elias, după ce a pierdut lupta împotriva cancerului pulmonar. Jurnalistul Gabi Safta a publicat ultimele cuvinte pe care i le-a transmis Ivan Patzaichin cu două zile înainte să se stingă din viață.

Ivan Patzaichin a spus că lucrurile sunt pe un făgaș normal, dar se pare că nu a fost așa. După doar două zile, acesta a murit.

”Este spre bine. Mulțumesc”, i-a răspuns Ivan Patzaichin lui Gabi Safta când l-a întrebat cum se simte.

Trupul neînsuflețit al lui Ivan Patzaichin a fost dus luni la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo. Așadar, începând de la ora 12, cei care l-au îndrăgit pe Ivan Patzaichin îl pot vedea pe marele sportiv pentru ultima dată la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo, unde va fi lăsat până în ziua înmormântării sale.

Cine a fost Ivan Patzaichin, legenda sportului românesc

Ivan Patzaichin
Ivan Patzaichin, un sportiv de elită[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Iulia Vântur este in DOLIU! Din păcate, a murit! A făcut anunțul după întoarcerea în România: „Viața este atât de neprevăzută”

Ivan Patzaichin s-a născut pe data de 26 noiembrie 1949, în satul Mila 23, comuna Crişan, judeţul Tulcea. A câştigat peste 40 de titluri de campion naţional şi peste 30 de campion balcanic.

  

A fost campion european în 1969, a reușit să câștige de opt ori medalia de aur, de şapte ori medalia de argint şi de alte şapte ori pe cea de bronz la Mondiale.

S-a făcut remarcat la Jocurile Olimpice, a participat la cinci ediţii, între 1968 şi 1984, obținând de patru ori aurul olimpic: Mexic 1968, Munchen 1972, Moscova 1980 şi Los Angeles 1984 şi de trei ori medalia de argint (1972, 1980 şi 1984).

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce activitati poti sa faci daca mergi in vacanta in Delta Dunarii

Sanitas pune PRESIUNE pe Guvern: 85.000 de salariaţi ar trebui să beneficieze de creşteri salariale în 2022

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Alexia, salvatoare de vieți după moarte. Familia fetei de 10 ani a fost de acord să-i doneze organele

Un bărbat și-a găsit sfârșitul în trenul de pe ruta Iași-București, în timp ce soția sa credea că doarme

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies