INDUIOSATOR! Cum s-a vindecat de o boala rara un catelus care nu putea sa mearga. Iti vor da lacrimile instant! VIDEO

INDUIOSATOR! Cum s-a vindecat de o boala rara un catelus care nu putea sa mearga. Iti vor da lacrimile instant! VIDEO

Mick, un catelus care fusese adus pentru a fi eutanasiat, a fost vindecat de o fundatie care lupta pentru drepturile animalelor.

Mick, un pui de catelus adorabil, s-a nascut cu “Swimmer Sydrome”, o boala rara, denumita in limba romana sindromul de impingement, care apare atat la om, cat si la animale. Pacientii, fie oameni sau animale nu isi pot misca membrele din cauza unor probleme grave de articulatii. Tratamentul este foarte costisitor pentru animale si este de lunga durata. Cere mult timp, se fac multe sedinte de kinetoterapie ceea ce reprezinta un inconvenient pentru orice stapan care isi doreste un animal sanatos care sa manace si sa se deplaseze de unul singur, fara ajutor.

Majoritatea puilor de animale care se nasc cu acest sindrom sunt eutanasiati deoarece stapanii nu vor sa nu pot sa isi dedice o mare parte a timpului vindecarii unui handicap atat de grav. Mick a avut mare noroc caci a fost adoptat de o asociatie care lupta pentru drepturile animalelor. Mick a inceput imediat terapia de corectare, a facut sedinte de inot si kinetoterapie pana cand, dupa doar cateva saptamani, nu numai ca a reusit sa se ridice pe propriile picioare, dar a inceput sa si alerge. Bravo Mick, baiat bun!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate