Indragostitii de la "Survivor Romania", planuri de nunta! Andrei: "Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin..."

Author: D.I.
Actualizat: 08 mai 2020, 15:22

Sunt tineri, frumosi si au supravietuit luni de zile in jungle dominicana.

Karina si Andrei, cei doi fosti concurenti de la "Survivor Romania", se bucura, pana la revenirea in tara, de o vacanta exotica si profita de peisajul luxuriant din Dominicana pentru a-si face planuri impreuna. Indragostitii discuta deja despre casatorie, iar nunta lor ar putea fi una atipica, avand in vedere ca Andrei Ciobanu este catolic si Karina Fetica de religie ortodoxa. Deocamdata totul e in stadiul de "plan", dar viitorul pare sa le surada celor doi tineri. 

" Mi-as dori sa participe si unchiul meu, sa fie la altar, avand in vedere ca este preot. Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia casatoria in ambele religii, important este ca nunta sa fie simpla, cu prietenii aproape, sa ne distram si sa fie speciala pentru noi. Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin, pentru ca este frumoasa natural",

a povestit, lasandu-se purtat de emotii, Andrei.

Razboinica spune ca momentul alegerii rochiei de mireasa va fi o mare provocare si ca abia asteapta acel moment. Spune ca nu i-au placut niciodata nuntile transformate in afaceri si isi doreste sa se bucure cu adevarat de acel moment.

" Cand era mica ma uitam la filme si vedeam nuntile catolice, cu mireasa care e condusa la altar prin mijlocul bisericii si mi se parea un lucru wow...",

spune Karina.

Cei doi stiu deja pe cine isi doresc alaturi in ziua lor speciala. Daca Andrei il va ruga pe Iancu sa ii fie cavaler de onoare, Karina o doreste alaturi pe Alice, de care s-a apropiat dupa iesirea din competitie si a descoperit ca au multe in comun.

Tinerii au planuri si in ceea ce priveste carierele lor profesionale.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

" Andrei ma va sustine si ma va ajuta in ceea ce voi decide sa fac. Voi continua sa fac vlogurile auto, insa la un alt nivel, unul profesionist", a povestit Karina.

Citeste si: Concurentul de la "Survivor România" cu care Lidia Buble ar fi avut o relație de 4 ani. Aveau planuri de nuntă, dar totul s-a destrămat. Care a fost motivul?

Citeste si: Grațiela de la "Survivor România", surprinsă alături de un fost concurent din echipa Faimoșilor. Despre cine este vorba?

Andrei se va intoarce la catedra (este profesor de muzica), pentru ca adora sa lucreze cu elevii, insa are planuri si pentru cariera sa muzicala.

" Am o trupa si astept sa ne intalnim, sa elaboram piese noi in care sa se regaseasca si ceea ce am trait la <Survivor Romania>.

Imi doresc sa devin un artist complet", a adaugat razboinicul.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!