Concurentul de la "Survivor România" cu care Lidia Buble ar fi avut o relație de 4 ani. Aveau planuri de nuntă, dar totul s-a destrămat. Care a fost motivul?

Lidia Buble trăiește o poveste de dragoste alături de Răzvan Simion, dar se pare că înainte de a-l cunoaște, vedeta a avut o relație cu un concurent de la "Survivor România". Despre cine este vorba?


In articol:

Lidia Buble este adepta relațiilor de lungă durată. Cântăreața formează un cuplu alături de Răzvan Simion de mai bine de 5 ani, iar acum au apărut informații potrivit cărora ar fi avut o relație de 4 ani cu un concurent de la "Survivor România".

Citeste si: Grațiela de la "Survivor România", surprinsă alături de un fost concurent din echipa Faimoșilor. Despre cine este vorba?

Cine este concurentul de la "Survivor România" cu care Lidia Buble ar fi avut o relație de 4 ani?

Cezar Juratoni este concurentul de la "Survivor România" cu care Lidia Buble ar fi trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 4 ani. Cei doi s-au cunoscut la Deva, potrivit cancan.ro .

Citeste si: Umilința SUPREMĂ pentru români. Este inimaginabil ce se întâmplă! Gabriela Firea a spus totul - capital.ro

Se pare că aveau planuri serioase de viitor și chiar se gândeau la nuntă, dar, ulterior, cei doi și-au dat seama că nu se potrivesc atât de bine pe cât credeau, motiv pentru care au decis să pună capăt relației.

Citeste si: Umilinta totala! Bianca, redusa la tacere de Livian, in fata tuturor! "Si oricum nu mai suntem impreuna si nu-mi pasa!"

Cezar Juratoni avea un program foarte bine stabilit, la fel ca orice alt sportiv de performanță. Trebuia să acorde o atenție deosebită odihnei și alimentației, în timp ce programul Lidiei Buble era tot timpul altul, având în vedere cariera pe care și-a ales-o.

Astfel, diferențele dintre cei doi au dus la despărțire, iar acum, ambii și-au găsit fericirea alături de alte persoane.

Citeste si: Fosti rivali, Ana Pal si Andrei Ciobanu au facut pace la "FanArena"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies