Indragitul serial "HERCAI" se pregătește să cucerească o altă țară! Iata unde va fi difuzata fascinanta productie turceasca!

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 aug 2021, 17:57
Reyyan si Miran, personajele principale ale serialului Hercai
Sursa: Instagram

Productia Hercai a facut furori printre fanii serialelor turcesti datorita povestii de dragoste dintre cei doi protagonisti Reyyan si Miran.

Serialul "Hercai" a fost lansat in Turcia in martie 2019 si a inregistrat rapid un mare rating si succes uluitor. Treptat a ajuns sa fie difuzat in mai multe tari din Europa si de curand chiar si pe continentul american, atat in SUA, cat si in Argentina.

Serial "HERCAI" se pregătește să cucerească o altă țară!

Ebru Șahin și Akın Akınözü, protagonistii serialului au cucerit iremediabil publicul datorita interpretarii magistrale a celor doua roluri principale.

Cei doi actori s-au transpus perfect in pielea celor doua personaje Reyya si Miran, reusind sa realizeze o colaborare de exceptie.

Productia "Hercai", care s-a desfasurat vreme de trei sezoane si a avut 69 de episoade cu actiune palpitanta, le-a adus celor doi actori talentati, Ebru Sahin si Akin Akinozu, un pas imens in cariera, propulsandu-i printre cei mai apreciati actori din tanara generatie din Turcia.

Cele mai multe momente si cadre au fost filmate pe platourile amenajate in regiunea Mardin, mai precis in orasul Midyat, din Turcia. O zona mirifica din punct de vedere al reliefului, insa si o multitudine de locatii, muzee, hoteluri cu arhitectura superba.

Dupa ce a cucerit publicul din Turcia si din 46 de țări europene, povestea de dragoste dintre Reyyan și Miran, din serialul "Hercai", va cuceri acum si o țara sud-americana, Argentina.

Si tot de curand serialul a inceput sa fie difuzat si in SUA, unde publicul l-a primit cu bratele deschise.

Citeste si: Marea problema a telespectatorilor care urmaresc serialului "Hercai". Toti s-au "plans" de acest aspect

Topul celor mai premiate filme și seriale turcești. Telespectatorii din România sunt din ce în ce mai captivați de producțiile realizate în Turcia, care au un succes răsunător!

Acest succes al productiei turcesti a fost subliniat chiar si în celebra piblicatie Washington Times, unul dintre cele mai mari ziare din SUA.

Unde s-a scris despre premiera serialului Hercai, difuzat sub numele Amor Y Venganza.
In ultimii ani există un mare interes pentru serialele turcesti si recent petru productia Hercai, mai ales in America de Sud. Telemundo TV, care se adresează publicului spaniol din Mexic, Columbia, Argentina, Puerto Rico, Panama și America, care a cumpărat deja serialul Hercai.

Citeste si: Care este, de fapt, legenda din spatele serialului "HERCAI"? Iata ce reprezinta in limba turca aceasta denumire!

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies