INCREDIBIL! O scoala a INTERZIS elevelor sa mai poarte fuste in timpul orelor

INCREDIBIL! O scoala a INTERZIS elevelor sa mai poarte fuste in timpul orelor

Fustele scurte, samanta de scandal intr-o scoala din Anglia.

O scoala din Anglia a interzis fetitelor, atat din invatamantul primar, cat si cel gimnazial, sa mai poarte fuste in timpul orelor. Reprezentantii institutiei le considera prea scurte si nefeminine, adaugand ca pot vulgariza inocenta specifica varstei scolaritelor. Elevelor li s-a cerut, in schimb sa poarte numai pantaloni la scoala.

Situatia a devenit una dificila, in special cand fetele stau pe coridoare in timpul pauzelor. Fustele lor erau extrem de scurte, iar acest lucru nu se cade. Mai intai le-am rugat sa poarte fuste mai lungi, insa multe fetite ale caror parinti au ascultat rugamintea noastra pur si simplu isi rulau talia fustei pana cand aceasta devenea din nou foarte scurta”, a explicat directorul.

Decizia directiunii i-a facut pe unii parinti sa-i creada nebuni pe cei din conducere. “E adevarat, am tot auzit despre maturizarea sexuala inainte de vreme a fetitelor sub 13 ani, insa sa spui ca nu se cade sa poarte fuste scurte la scoala, mi se pare absurd”, a declarat un parinte nemultumit de aceasta hotarare a scolii.

Sursa foto: shutterstock.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate