INCREDIBIL. Cum le pot furniza vecinii HOTILOR date importante despre tine!

Fereste-ma, Doamne, de vecini! Cam asta ar putea fi concluzia materialului urmator!

Va spun doar atat, unii dintre ei va cunosc mai bine decat ati crede si asta e foarte periculos! Sa vedeti ce probleme va pot face! Cine a zis ca vorba lunga-i saracia omului, mare dreptate a avut, mai ales cand e soptita in scara blocului, intre cei mai barfitori locatari!

Reporterul Kanal D a facut un experiment inedit care demonstreaza cat de periculoasa poate fi o discutie intre vecini si necunoscuti. A intrat, la intamplare, intr-o scara de bloc si, sub pretextul ca e interesat de cumpararea unui apartament, a primit informatii pentru care orice hot ar spune „Multumesc!”.

Fereste-ma, Doamne, de vecini, ca de dusmani ma feresc singur! Cand cel cu care imparti palierul stie tot ce se intampla in spatele usilor inchise, e cazul sa iti pui camere de supraveghere. Altfel, doamna Popescu de la 6 iti trimite hotii in casa, fara sa vrea.

Vecina cu sort devine, astfel, iscoada pentru hot. Fara sa isi dea seama, aceasta doamna ne-a pus pe tava toate informatiile cerute. Ba chiar ne-a dat si sfaturi! Paza buna, trece primejdia rea, dar cu asa vecini, n-are nicio sansa. Daca la oras, lumea e mica, pe ulita, e si mai inghesuiala!

Un studiu recent, realizat de Eurostat, spune ca cea mai mare grija a romanului nu e cea a zilei de maine, ci a vecinului de bloc sau de curte. Asa ca aveti mare grija cui va destainuiti! Informatiile pretioase ar putea ajunge la urechile raufacatorilor. Nu-i mai cereti vecinului sa va ude florile cand plecati in concediu. S-ar putea sa gasiti la intoarcere doar ghivecele.

##VIDEO123032##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate