Incident grav pe aeroportul Aurel Vlaicu din Cluj! Un barbat a trecut de filtrele de securitate, a spart un geam si a iesit pe pista, fara sa-l vada nimeni

A reusit chiar sa urce la bordul unui avion, unde a inceput sa faca fotografii. Mandru nevoie mare, a postat totul pe un site de socializare.

Oamenii legii i-au stricat, insa, rapid distractia. Daca tot a reusit sa ajunga in aeronava fara sa-l opreasca cineva, s-a gandit probabil ca cel mai bine ar fi sa imortalizeze momentul. Nu cumva sa-l creada prietenii mincinos. Zis si facut! Dupa un selfie nu foarte reusit, s-a gandit ca ar putea fotografia foile de zbor si aparatura, ca sa aiba dovezi solide.

Pentru ca in avion era intuneric, tanarul a folosit blitzul. Lumina le-a atras, insa, atentia paznicilor, care au chemat politia. Individul este cercetat in libertate pentru distrugere, intrare neautorizata intr-o zona restrictionata si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei. El le-ar fi declarat, de altfel, politistilor ca voia sa mearga la Londra sa-si viziteze iubita.

Marea problema e, insa, alta. Barbatul a trecut de cei o mie de angajati ai securitatii aeroportului fara nicio problema. Autoritatile isi recunosc vina si spun ca au declansat o ancheta. Foarte grav este ca incidentul are loc intr-un moment extrem de tensionat, in care Europa e in stare de alerta terorista. La Cluj, insa, autoritatile n-au reusit nici pana acum sa dea de urma unuia dintre cei 4 puscarisi evadati pe 17 ianuarie.

##VIDEO131490##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate