Inci află despre boala lui Naci și îi spune lui Han. Vizionează episodul 27 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 11 iul 2024, 08:46

Inci află despre boala lui Naci și îi spune lui Han.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 27 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat joi pe Kanal D, de la ora 22:30. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 27 al serialului “Vinovați de iubire”?

Inci se uită în jurnal și află despre boala lui Naci. Ea rupe ultima pagină din jurnalul în care el a scris că va muri și merge să vorbească cu el.

Naci îi cere să îi aducă acel jurnal, fiindcă a scris de mai multe ori despre boala lui în el și Safiye va fi devastată dacă va afla. İnci reușește să îl ia fără să știe Safiye și să i-l ducă lui Naci.

Safiye face progrese în fiecare zi mai mult. După ce a purtat hainele mamei ei ani de zile, ea îl roagă pe Han să îi cumpere o rochie galbenă pentru a merge la întâlnire cu Naci.

Han află de la Inci că Naci va muri. Îngrijorându-se pentru cum o va afecta pe Safiye, el îi spune lui Naci să plece și îl amenință.

Citește și: Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată responsabil, dincolo de platourile de filmare! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor alături de soție și de fiul lor

În dimineața următoare, Safiye se îmbracă cu rochia nouă și coboară să-l aștepte pe Naci. Naci, pe de altă parte, zace inconștient pe podea în camera lui.

İnci iese pe terasă să-și caute telefonul și găsește o brățară cu numele “Ceylan” scris pe ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 26 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea.

Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

Citește și: Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, despre dragostea pentru locurile natale ale mamei sale și provocările profesiei de actor! “Totul este frumos în Ören: marea, oamenii, nisipul, peștele, conversațiile“

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

"Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.