Incepe MAREA VANATOARE de la Balc! Pregatirile sunt in toi

Incepe marea vanatoare de la Balc! Pregatirile sunt in toi, iar organizatorul, omul de afaceri Ion Tiriac, asteapta numai invitati de seama.

Printre acestia se numara: Wolfgang Porsche, proprietarul companiei producatoare de autoturisme cu acelasi nume, primarul din Monte Carlo, dar si Alfred Baumhauer, un designer celebru. Vanatoarea va incepe maine dimineata si se va incheia duminica.

Pregatirile sunt in toi, potrivit Digi 24, la eveniment urmand sa fie prezente mai multe personalitati internationale. Si in acest an este de asteptat ca majoritatea invitatilor sa aterizeze la Debrecen, aerogara din Oradea fiind ocolita de catre vanatorii de la Balc, de la incidentul din 2009, cand un avion Galaxy 200 care il transporta pe Ion Ion Tiriac si alti 9 invitati a iesit de pe pista, din cauza ghetii, precizeaza Romania TV.

La domeniul din Bihor sunt asteptati si aparatori ai drepturilor animalelor, care vor manifesta impotriva vanatorii organizate de Ion Tiriac. Anul trecut, mesajul acestora a fost "Nu ucide, joaca tenis!". Prima vanatoare de la Balc a avut loc in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase.

Domeniul de la Balc se intinde pe o suprafata de 150 de hectare din comuna bihoreana cu acelasi nume. Terenul a fost concesionat de Ion Tiriac in anul 2002, iar contractul cu statul roman expira in anul 2015.
##VIDEO97353##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate