Începând de săptămâna viitoare, emisiunea “Teo Show” va fi difuzată în fiecare luni și marți, la ora 23:00, la Kanal D!

Author: Diana Tilă
Actualizat: 14 iul 2023, 15:54

Ediția de luni a emisiunii prezentate de Teo Trandafir se anunță a fi una plină de surprize! CRBL vine cu un nou stil muzical; Daniela Crudu, despre experienta de mamica

Începând de luni, 17 iulie, emisiunea “Teo Show” va fi difuzata in fiecare luni si marti, de la ora 23:00, la Kanal D.

Citește și: In acest weekend, la „Teo Show”, dezvaluiri sincere si povesti captivante ale personalitatilor autohtone

Începând de săptămâna viitoare, emisiunea “Teo Show” va fi difuzată în fiecare luni și marți, la ora 23:00, la Kanal D!

Cu o echipă dedicată și entuziastă, la carma acesteia fiind inegalabila Teo Trandafir, "Teo Show" aduce în prim-plan subiecte dintre cele mai interesante pentru publicul larg. Începând de săptămâna viitoare, serile de luni si marti vor  fi deosebite prin aducerea în fața telespectatorilor a celor mai captivante subiecte, imediat după încheierea serialului turcesc de succes al momentului, "Melek".

Citește și: Teo, sărbătorită de prieteni, celebrități și echipă! Ediție emoționantă a emisiunii “Teo Show”, astăzi, de la ora 10:00, la Kanal D

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ediția de luni a emisiunii "Teo Show", care va fi difuzată de la ora 23:00, la Kanal D, se anunță a fi una plină de surprize și de momente memorabile. Telespectatorii vor fi martorii transformarii surprinzătoare a artistului CRBL, care și-a schimbat stilul muzical, adoptând o nouă direcție în muzica sa: punk-ul. Telespectatorii vor avea ocazia să afle mai multe despre acest demers și să descopere latura neașteptată a artistului.

Tot in editia de luni “Teo Show”, difuzata la 23:00, la Kanal D, Daniela Crudu revine în lumina reflectoarelor. Telespectatorii vor putea afla detalii inedite despre parcursul său și despre cum s-a adaptat noului rol de mamică.

Citește și: Duminica, la “Teo Show”, Vica Blochina, prima apariție după micșorarea stomacului. A slăbit aproape 10 kg!

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!