Sari la conținut

Incepand de sambata, de la ora 20:00, Dianna Rotaru si Mihai Mitoseru aduc in casele romanilor noul sezon „Se striga darul”

Incepand de sambata, de la ora 20:00, Dianna Rotaru si Mihai Mitoseru aduc in casele romanilor noul sezon „Se striga darul”

„Se striga darul”, emisiunea in care petrecem, dansam si ne bucuram de traditiile romanesti, revine sambata, de la ora 20:00, la Kanal D, cu un nou sezon!

Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru, cel mai nou cuplu de prezentatori de la Kanal D, sunt gazdele emisiunii "Se striga darul".

Frumoasa basarabeasca Dianna Rotaru este „adversara” lui Mihai Mitoseru in lupta pentru zestre, competitie care va incepe odata cu debutul noului sezon al emisiunii, de sambata aceasta.
Cum amandoi isi doresc sa castige cat mai multa zestre pentru miri, intrecerea dintre Dianna si Mihai va fi una stransa, din care nu vor lipsi momentele savuroase care vor face nunta mirilor si mai spectaculoasa.

Prima editie a noului sezon „Se striga darul” ne face partasi la nunta tinerilor miri Sever, 26 de ani, si Anamaria, 22 de ani, din Localitatea Telciu, jud. Bistrita Nasaud. Tinerii au o relatie de mai bine de 7 ani; acum s-au decis sa faca nunta si niciun loc nu a fost mai potrivit pentru stabilirea unui astfel de eveniment, decat locul natal.
Vom lua parte la traditii de neuitat, vom vedea dansuri si costume populare specifice, mai ales ca Telciu este singura zona din tara in care mirele, impreuna cu alaiul lui, si mireasa, inconjurata de alaiul ei, se intalnesc la mijlocul satului unde are loc cununia civila.

Dianna este cea care va face front comun cu mireasa, iar Mihai, cu mirele, si amandoi isi doresc sa castige „competitia” zestrei, asa ca lupta va fi una extrem de puternica.Ce sunt dispusi sa faca Dianna si Mihai pentru a castiga competitia, ce tinute vor avea acestia la nunta cu traditii, si cine va strange cea mai multa zestre pentru miri, aflati sambata aceasta, de la ora 20:00, la “Se striga darul”.
 

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net