Incep concedierile! Cine sunt romanii care vor ramane fara un loc de munca

,

Anunț îngrijorător pentru români: Ministrul Răzvan Cuc a anunțat că vor începe restructurările


In articol:

Anunț îngrijorător pentru români: Ministrul Răzvan Cuc a anunțat că vor începe restructurările, însă încearcă să-i încurajeze pe cei rămași fără loc de muncă, spunând că, dacă sunt competenți, își vor găsi rapid un alt serviciu.

Ministrul Transporturilor a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că 300 de posturi aferente direcţiilor de achiziţii, economică şi comercială vor fi restructurate de către consiliul de administraţie. Acesta anunţă ca va mai restructura şi posturile de conducere din CNAIR.

Restructurările se vor face cu precădere de la direcţia comercială, direcţia de achiziţii şi direcţia economică. Misiunea este grea, trebuie să uite de trecutul pe care îl are Tarom şi să nu fie implicate emoţional pentru că aşa nu va face nimic”, a afirmat luni, ministrul Transporturilor, conform Mediafax.

Răzvan Cuc a anunțat de asemenea că vrea să înfiinţeze un centru separat pentru angajaţii din domeniul tehnic pentru a le permite să lucreze pentru mai multe companii în afară de Tarom.

„Din cei aproximativ 470 de angajaţi de la tehnic, o parte, aşa m-a informat şi pe mine managementul Tarom, o parte nu lucrează la întregul potenţial. Ce se întâmplă? Noi trebuie să ne uităm şi la trecut un pic.

Adică dacă ne uităm la încasările din ultima perioadă, la încasări care se fac de la terţe companii o să vedeţi că au fost în continuă scădere. Şi atunci cred că trebuie dat un imbold şi cred că trebuie făcut un centru separat astfel încât ei să înceapă să lucreze pentru tot mai multe companii, nu numai pentru Tarom”, a explicat Răzvan Cuc.

Ministrul anunţă restructurări şi în cazul posturilor de Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru că nu se respectă termenele proiectelor asumate.

Aici vorbim despre posturile de conducere. Pentru că avem foarte multe posturi de conducere, avem foarte mulţi oameni care se pricep teoretic la autostrăzi, dar dorinţa mea a fost să văd că şi implementează aceste proiecte. Sunt oameni foarte buni care lucrează la Companie foarte bine, dar acel balast care am constat în urma sarcinilor de serviciu care le-au fost date că nu le-au făcut în timpii care li s-au cerut.

Eu cred că trebuie la un moment dat să iei nişte decizii un pic mai radicale. Mă interesează ca lucrările pe care ni le-am asumat să se facă în timpii pe care ni i-am asumat. Dacă s-au depăşit termenele pe care ni le-am asumat ne uită să vedem und e blocajul. Dacă vedem că blocajul e la achiziţii, la juridic, atunci trebuie să luăm măsuri”, a afirmat Cuc.

sursa: capital.ro

Citeste si: Confesiunea monstrului din Caracal: "nu s-a mai ridicat si am crezut ca se preface ca sa nu o mai bat"

Citeste si: Prima persoana care va trai 1.000 de ani s-a nascut deja. O noua rasa de oameni, creata printr-un procedeu controversat

Citeste si: TOT ce trebuie sa stim despre noua Lege a pensiilor: nu toate modificarile sunt avantajoase

 

Citește-ne pe
Citește și:

VIDEO Viorica Dancila, candidat la PRESEDINTIA Romaniei: "bunul simt si violenta nu sunt caracteristice poporului roman"

ULTIMA ORĂ România raportează mai puține cazuri ca sâmbătă

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Au dat lovitura! Românii care vor primi bani multi în plus pe lângă pensie

Monica Anghel a suferit un accident: "Problema este ca eram fara instructorul meu". In ce stare este artista

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies